tv

...probably the best thing in the world

Premiär av både uglybetty och desperatehousewifes! lucky day, lalallaala, förvörigt har jag varit i skolan och tränat idag.
grattis till valen också, hon blir äntligen sexton :)
/B


helg!

jaaag älskar helgeeer lallallalaa, men vem gör inte? Men igår skulle emil förstöra helglyckan genom att säga: Men om två dagar börjar vi ju skolan igen..
usch, usch, men nu är det allafll ledigt :) Slutade klockan 11 i skolan igår vilket var väldigt skönt. Åkte hem och kollade grey's anatomy och somnade i min säng, som tur var smsade Nora så att jag vaknade efter typ fem minuter, hehe. Sen vare träning och på kvällen mötte jag Nora så gick vi och träffade Valentina med classmates och ellen ! Så himla kul å träffas nu när det blir så sällan, eller iallafall inte lika hysteriskt ofta som förut.
Efter velande hamnade jag, nora, emma, agnes, mimmi, sara, valle och ellen på ett café på sveavägen, jättemysigt var det :) En lugn och skön fredagskväll, perfekt då jag alltid är så trött på fredagar.
Idag har jag tränat och nu ska jag plugga lite, ikväll blire partey hemma hos Mimmi :) skoj, skoj..

ha en bra looerdag, /B

skola

Jag gillar inte skolan. Eller jo. Kompisarna, klassen och allt sånt är bra, men idag insåg jag att jag typ måste läsa matteC. Jag som inte ens vill läsa Akursen, varför är matte så svårt att förstå? Aja, får väl sluta som en fet, gammal tant som suttit i konsumkassan sen tonåren.

Annars var min dag bra då samhällen var inställd slutade vi klockan halv 12. Åkte in med några till nytorget och fikade. Det är soligt nu också, skönt! :) Tyvärr måste jag börja plugga nu, för sen är det jag som på nåt underligt vis fick mat-ansvaret idag. Det är iallafall Idol ikväll :) & sen så började ju andraavenyn igår! Missade det, men ska nog kika in på svt:s hemsida och kolla in första avsnittet för denhär säsongen, var ju grymt nernördad i det programmet förut :) Plugget får vänta ett tag till, som alltid :)

/B


hissar och sånt

Heeeey!

www.stylebyktorp.blogg.se


Värsta roliga sidan ju : )


blä

Söndagar är segt och jag är ovanligt trött. Har pluggat och städat, blööörk jag dör av trötthet.

mözzäät

heey, nu är jag trött :p Va å fikade med femman på vurma vid hornstull, mysigt är det där :) Nu ska jag fixa mig lite inför middagen, pus/B

helg agaain

Mimmi: säääkert! Du sa ju senast igårkväll att jag var mycket mer seriös huligan än du :p se bilden bara haha

JAaaa, nu är det helg igen, lallaaala. Igår hade jag inga planer alls när jag slutade skolan utan tänkte bara träna och gå hem och sova. Men istället ringde josse efter träningen och ville ses, sköj! Middag hemma hos henne med hennes nya classmates. Det var väldigt mysigt och dom va jättetrevliga :) Sen drog vi in till stan och tanto och mötte upp massa andra folk från deras skola, kände mig inte särskilt hemma fast både mimmi, emma, agnes och josie va där. Allt va bara lite kallt, segt och onödigt.. :p Så agnes och jag åkte hem vid halv tolv tiden. Sen sov jag länge och väl så skönt!

Idag ska vi va femman och sen ska jag träna innan familjen åker på nån middag.. lite synd att byta ut nån fest i värmdö mot en släktmiddag, menmen.. ha en trevlig loeerdagkväll! /B

lillebror

Idag fyller Sebbe 15 år, graaatteeees  (  :
Har en jobbig dag, uusch och fy + att jag tror att jag är sen men har valt att inte kolla när jag måste gå hemifrån för att slippa stressa, smart va ? höhö , trevlig dag!
/B


fin tårta :p

en helt vanlig onsdag

Vaknar upp och tror under ett tag att det är fredag, därav känner jag mig ganska glad. Blir sedan irriterad när jag kommer på att det är onsdag, att alla mina kläder är fula och att mina skåpnycklar är borta.
Dagen blev ändå helt okej. Gick i skolan, tränade och just nu kollar jag på Idol :)

Vi hade föreningsinformation i skolan idag, och nu har jag gått med i fiskeföreningen. Kan tyckas skumt med tanke på att jag inte hållt i ett fiskespö sen jag var liten, men man kan ju ha intresse i andra saker rörande föreningen ;)

tääjk cär ,/B

VART I STOCKHOLM LIGGER VÄRMDÖ?

hahahhahaha
matcher idag, kärrtorp-värmdö. Gick väl helt okej för oss fotbollsmässigt, inte för att man kollade särskilt mycket, men tror det blev 0-3 i lärarmatchen, 1-0 i tjejmatchen och 0-1 i killmatchen.
Men Kärrtorp hördes ju ändå mest på läktaren och det var ju själva poängen :)

Kände mig till en början smått obekväm i "stå-å-skrika-fula-saker-på-läktaren-rollen", men det slutade med att jag skrek som bara den och dansade och levde mig in i hela huligan-grejen. Kul hade vi iallafall :)



Till vänster: jag som mest galen :p Den andra bilden är Elin och Nora- världsbäst! Nu ska jag kolla på grey's anatomy.. för omväxlingens skull lixom :) pusspåer!/B

älska premiärprogram

heey bloggen.
Idag har programmet "I ditt ansikte" premiär 21:55 i femman. Det får man ju bara inte missa :) Det är så roligt på hösten med alla nya premiärprogram, älska TV! Det är ju extra roligt ikväll eftersom Magnus Betnér är med och han är ju så rolig och så snygg! Är det någon mer än jag som tycker att han är lite lik skådisen i prison break? Eller är det bara för att båda är skalliga?

/B




imorgon

heey bloggen!
Kusin Mikaela från gotland är här :) mysigt! Vi har varit och fikat på tully's som vanligt och sedan slappat och lyssnat på musik. En positiv sak med32 kusiner är att jag har fyra kusiner födda samma år som jag (: skoj.

Imorgon är ödets match mellan Kärrtorp och Värmdö! Ska bli så jäkla kul! Skippar halva skoldagen också och det är ju skönt :) pusspåer/B

patrik 1,5

heey! Till Sandra kan jag berätta att patrik 1,5 visst är ute på bio sen några dagar : ) & att den var hur bra som helst! Jag rekommenderar den till alla som gillar att gå ut från biosalongen och känna sig på bra humör :)
En riktig feelgood-film. & jag gillar att regissören inte gör en så stor grej av att huvudrollerna är bögar, det är lixom inte det "viktigaste" i filmen, utan det skulle lika gärna kunna vara ett straight par som sätts i samma situationer som Göran och Sven i filmen.

Garvade mycket flera gånger - se den! /B

träning och bio

hey!  Idag blir det först träna, börjar riktigt komma i att röra på min annars segokropp. Sedan blir det bio med Elin och Nora :)

Patrik 1,5 Verkar hur rolig&bra som helst :) /B

& så va man hemma igen

Mötte upp Ida, Johan och Max i slussen och sedan bar det av till Sköndal. Långt bort låg det :p Men efter ett antal stationer med tunnelbanan och en liten stund bussåkning så var vi framme hos Julia. Roligaste tjejen asså (: Under kvällen var även Elin, Nora, Rebecca + pojkvän + pojkväns kompis och Martin där. Det var trevligt, vi lyssnade på musik och kolla lite film.

Lite bilder från kvällen:

Johan, min suupercoola vän (:



Max fastnade i rutchkanan..



Sen spelade johan och max tillsammans


trevlig kväll, pus /B

parteey

japp, nu gäller det att piggna till, hoppar ur myskläderna och dra på sig smink. Ska hem till Julia verkar det som, mysigt : ) /B


trött

heey. va precis och tränade, skönt. Nu kommer emma och korre förbi och sen ska jag iväg till en tjej i klassen (:
Har ingen aning om hur man kommer till hennes bostad men antar att jag möter upp Nora innan så det ska nog gå bra :)
Nu kommer e å j. puss bloggän /B

våra nya liv

heey bloggiiiz.
JA aggus! Bli en regelbunden bloggeer : p Tänkte att det kan vara vårt nya sätt att kommunicera med varandra nu när vår älskade stavan-period är gone. Då får man alla fall en lite blick om vad dom bästa sysslar med i sina nya rutiner.

Just nu segar jag lite. Har rensat ur hela garderoben vilket tog några timmar >< Idag ska femman ses vad jag vet, men sömntutorna kanske inte har stigit upp? Själv vaknade jag av mig själv halv 9 trots att jag är sjukligt trött .. nänu ska jag snurra runt ett tag till här på datorn. Jag borde verkligen skaffa ett jobb. trevlig dag! puz/B

coffe and cigarettes - augustana

Wake up, take your pills dear, I know this time of year ain't right for you...
You came with a sickness, shot down back in Christmas,
Kamikaze rain...
and I'm sure you've lost that weight again,
I'm sure the pills keep pouring in,
Like smoke that falls, it's caving into you...
So put on a plane, and fly me to anywhere... with you...

One night... when you woke up, you bled... till you spoke up,
Oh this ain't pretty dear,
With clocks, watch the time go... till spring, when the sun can finally be free...
And I'm sure you've lost that weight again,
I'm sure the pills keep pouring in,
We'll scream at night, to make it go away...
So put me on a plane, and fly me to anywhere... but you... 
 
/B


herrejösses!

Som sagt, vi har besök här hemma. Och jag sitter som en typisk enstöring-tonåring i mitt rum vid datorn och lyssnar på musik, medan resten pratar i köket.
Just nu pratar dom om en killes klass som är här, killen är typ 9 år och sa precis: "alla tjejer i min klass är dumma dom vill va fjortisar!"
min mamma: " är inte dom lite för unga för att va det? "
killen: "jo, men dom vill va de ändå!"

Ursäkta men hur sjukt är inte det? 9 år! Med risk för att låta gammal: vad händer med uppväxten för dagens samhälles barn när man känner att man måste vara en fjortis vid nio års ålder? /B

friday night

heej alla!
Nu har det kommit lite gäster och jag sitter här och väntar på thaimat, jag ääälskar thaimat :) men vem gör inte? Så underbart land också, var där för 8 år sen, och det är så jäkla fint! Jag vet att jag nämnde lite skolarbete i det förra inlägget, men det blev såklart inte av, fastnade framför grey's anatomy istället. Jag måste ta tag i mig själv! Sen någon gång. Aja, skönt med en lugn kväll ikväll. Min klass återhämtar sig fortfarande från i onsdags (;

Ha en trevlig fredagskväll allihopa och tare lugnt med alkoholen! puss!



Mums! /B
 

helg!

wonderful, det är fredag :)
Idag har jag varir i skolan, as usual och bland annat haft gympa. Softball hette saken som vi skulle köra och det var faktiskt helt okej, förutom att jag suger på att kasta boll, fånga boll och slå med typ bränbollsracket på boll. Annars var det vääldigt underhållande (:
Efter det drog jag, Nora och Elin hem till mig och åt innan det var dags för att gå på konstutställning. Jag tillhör en klass mediatöntar vilket förklarar att vi går på galleri på fredagseftermiddagen :p Bilderna var väldigt häftiga faktiskt, även fast dem var få. Temat var att polarisarna smälter så det fanns isberg, vatten, isbjörnar och fiskmåsar med på bilderna.

Slutade vid 12 och då gick jag, elin, nora och rebecca runt lite i närheten av mitt hem och sedan gick jag och rebecca upp till mig ett tag och kollade film. Lejonkungen 1 och The devil wears prada (;

Ikväll blir det lugnt hoppas jag, kanske lite gäster på besök. Nu tänkte jag börja kolla på vad mitt PM om  hållbar utveckling ska innehålla. very interesting! Trevlig helg på er! /B

godmorgon

FREDAG!
måste kila , fick lite bråttom :) puss! /B

varför vissa hatar 08

Hej alla!
Såg som sagt på Idol som denna kväll handlade om staden Luleå. Jag fällde en korkad kommentar då Peter Jihde sa: Jag har redan blivit sparkad! (Då stod han tydligen på en spark, nån slags grej som man kan åka på snön med)
Jag sa istället: hahahhaha, varför står han på en kälke!?

Lite dumt sådär, och sedan hörde man knappt hälften av vad deltagarna sa i detta program. Aja, jag fattar iallafall allt som juryn säger : )
Men shit vad söt den där nervösa killen var, jag trodde han skulle svimma eller spy närsomhelst. Så himla nervös! Kul och se om han kommer våga sjunga senare i programmet.
Just nu sitter jag och dricker varm choklad med grädde, så gott! Jag och Nora längtar efter det varje skoldag, haha :)
Och imorgon är det ju fredag vilket innebär helg! Hurra (: Då ska jag sova, umgås med kompisar och träna.
Nejnu ska jag kolla på grey's anatomy :)

goooodnaaatt <3


min varma choklad är inte lika flashig som den här ( :


/B

snaark!

Skrev precis ett inlägg och förklarade gårdagen, men det publicerades visst inte. thankyou bloggen! Jaja, det är väl bara å dra det en gång till:
Det var tydligen några som hittade champagne i klubbens källare igårkväll, och dem "snodde" den champagnen vilket ledde till att vakterna blev sura. Det var snack om polis, förhör och att mina klasskamrater skulle bli gripna och få poliseskort hem. Ingenting av det här blev någon riktig verklighet, men min klass är ganska ökänd på skolan nu. Som "dom som pajja insparken".
Så var det alltså och därav det plötsliga slutet på klubben. Men vi hade kul ändå och planerar att fortsätta festen hemma hos någon på lördag. Förövrigt har det hänt en del idag. Det var skolfoto i skolan vilket känns lite jobbigt då mitt hår var fuuuult. Men spela roll.
Efter skolan fick jag stressa till klippningen, men nu är mitt hår iallafall ganska kort. Rätt skönt faktiskt :) Sedan var det fika med anges och josefine.
Nu börjar idol om 5 minuter, missa inte det!

Puss på er! /B

vafan

Hey bloggen! Orkade inte skriva när jag kom hem igår, klockan var väl nånting över 1. Festen igår var jättekul så länge det varade, eftersom lamporna tändes och musiken tystnade redan klockan 11. Förklaringarna till det orkar jag inte gå in på nu, men klassen drog till donken och käkade istället. Sen var det bara tunnelbanan hem, sova några timmar och nu fixa sig till skolfotot idag. Kul!

Efter skolan blir det klippning för min och josefines del ( :
Ha en bra dag alla! /B

party

Orienteringen var blöt, geggig och allmänt äcklig. Men ikväll är det partajj så humöret är ändå på topp :)

Förfest hemma hos Rebecca och sedan vidare (: /B

morning

heeey alla trötta (:
Idag står orientering på schemat, uuh.. menmen ikväll är det partaajj :) Har fortfarande ingen aning om vad jag ska ta på mig. äh, i-landsproblemen får vänta.

pus! /B


fun?  

nja

filip och fredrik kändes inte lika kul som vanligt. Ganska rörigt alltihopa, och var det inte löjligt att muskelknutten joggade i slowmotion medan fredrik hann före i sakta jogg? Nu är det dags för att sova, imorgon ska jag upp 6 och gymma.

goodnight and go /B

filip och fredrik

Jag antar att det inte är någon som har missat kanal5:s höstsatsning i programmet "vem kan slå filip och fredrik". Först så gillade jag faktiskt inte dom, alls. Tyckte dom va barnsliga och galna, sen kom jag på att det är roligt när folk är barnsliga och galna. Kollade precis på en intervju på kanal5.se. Fredrik sa att han var övertänd och att han precis satt i sig massa thaimat. Jag hoppas bara på att de inte ska äta av varandras rumpor ikväll.

premiär ikväll 21:00 på kanal5

någon mer än jag som bänkar sig för att se vad de nu ska hitta på? /B


weird

Jag och N påväg hem från skolan. Vi sitter i tunnelbanan och förundras och stör oss på några små, små barn (dom kanske va 10). Dom skriker och skrattar väldigt irriterande högt, det är både tjejer och killar. En tjej har en grymt jobbig röst och jag och nora känner hur huvudvärken smyger sig på. Då säger tjejen: AAAMEEEN JAG MÅSTE JU FAAAAN HAA PENGAAR TILL CIIIGGPAAAKEEET IDAAAAG!

jag säger bara ?
Va ska denna lilla jobbiga tjej med ett ciggpaket till? Man blir ju rädd.. om det är okej att röka när man är så liten vad är mer okej isåfall? Och har föräldrarna ingen som helst koll på sina ungar? herrejösses.
När vi väl kommit av tunnelbanan har tydligen detta lilla gäng också klivit av, men dörrarna stängs och lämnar någon kvar i vagnen. Detta gör att alla börjar skrika som hysteriska hyenor speciellt den här ciggtjejen. Dom skriker så högt att jag inte ens kan säga hejdå till N, tillslut öppnas dörrarna och alla springer in i vagnen igen. Då har både jag och N definitivt allvarlig migrän.

Vad är det för fel? Dom här ungarna kan inte ens kallas ungdomar då jag är övertygad om att dom gick på mellanstadiet. Sådär var väl ändå inte jag i typ fyran? Med risk för att låta gammal: Vart är världen påväg?
Sköt om er people/B


welcome to a fresh start

Som många andra tröttnade jag på min "gamla" blogg med inlägg som man inte längre minns att man skrivit. Därför blir denna blogg min nystart. Jag skriver för min egen skull och ingen annans, den som vill får givetvis läsa. Men jag kommer inte ge alla bloggnördar en ny "hej-jag-är-en-modell-med-mycket-roligt-i-mitt-liv-blogg". Tyvärr. Sörj ni som vill.

/B

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0