yäähey

God afton.
Sitter här och msn:ar lite. För ovanlighetens skull faktiskt. Dagen har varit trevlig. Vaknade upp hemma hos mimmi, tog en dusch, kollade på ytterligare några sex and the city avsnitt och åkte in till staden med mumzen. Vi mötte upp emma och korre ganska snabbt. Jag köpte nyårsklänning på carlings. Hehe. Vi åkte in till stan och träffade Agnes. Strövade runt ett par timmar i stan. Jag och Josse åkte hem till mig och tog det lilla lugna innan hon åkte hem. Nu är hon påväg tillbaks hit. Väldigt mysigt att hon orkade med det tycker jag :) Har faktiskt saknat att få vara lite ensam med henne också. Blir såpass sällan man hinner ses bara två sådär.

Aja. Vi ska nog gå och fika. Gillar kvällsfikor även om det kanske är lite kallt ute nu? I annat fall får man väl sätta sig inomhus, hehe :)
Det ska bli kul på nyår också. Även om vi ska va och fooeeera lite hemma hos mig. Äh, det blir nog bra.
Ursäkta detta super seriösa inlägg. Det är ju totalt tråkigt och meningslöst inser jag nu. Men det är nog människor ibland också. Destruktivt värre.. hiihoo. pöss/B

heej och hå!

Japp. Julen är över. Orkar inte orda mer om det förutom att jag kan säga att det var mysigt, trevligt och på gränsen till uttråkande. Saknade staaden, söder, vännerna och allt annat kul i livet. Kom hem för typ nån halvtimme sedan och ska snart springa ner till bussen och åka ut till byn. Direkt vänder jag mig mot förorten.. suck. Men vad gör man inte för Mimmi och ..sådär va hehe :)

Praaatade precis med valle.. saknar henneeee! hur mycket som helst ju! Hon kommer iaf ockå på nyår så det blir suuper! Känns som att allt kommer bli perfekt!

Men ska packa sovis-grejer nu, puss ! /B

gooodnatt

nu ska jag sova :) snart. när jag sagt hejdå till to the.. osv. /B

peeace

Ska upp halv sju imorgon. kul : )


or if I prefer to miss you

lars eriksson - rejected love


five

Vi bytte julklappar idag, ville bara säga det för jag blev så otroligt glad för allt som agge gav mig :) Just nu sitter jag och dricker te som jag fick av henne i en fin burk, det va jättegott, typ chai-aktigt. Jag dricker det ur Marilyn Monroe-koppen som jag också fick.. och koppen i sin tur står på Monroe-underläggen (;
Fick även en typ klänning som man ska sova i och en necessär. Blev jätteglad för allt, tack aggo mi baggo. :)
Jag gav till Emma detta år också och hon verkade bli glad för det jag köpt :) Älskar och se folk glada för nånting jag har gjort.. det händer ju inte så jävla ofta lixom. (:

Funderar på att kolla film nu, men bara ifall nån annan gör det.. he he he he. /B

kommer nog aldrig kunna gilla igen

Imorgon åker jag. Tar med mig lite ekvations-matte och fyra häften om antikens litteratur så att jag har nånting att göra lixom. Nu kan jag ju tydligen koncentrera mig igen. Borde i alla fall. Aja. god jul världen. vi syns. /B

cat power - good woman


jullov då eller

Hejzaan..
Just nu springer pappa runt med julklappspapper (i ett sånt där rör, ni vet?) och riktar det mot mig och skriker "väääärmestråle!!!".

Jag tror faktiskt att det finns olika former av störningar i denna familj.. några skruvar lösa lite här och var helt enkelt.


Grattis alla elever som fått jullov idag :) inklusive mig själv alltså.. hihi..skönt!
Ikväll blir det parteey hos agnes tror jag minsann. & imorgon julklappsutdelning med den kära femman. puss sålänge! /B

jul i stugan

Pappa sitter och läser medan han skriver sin bok. Det är ju faktiskt mamman i denna familj som är författaren, men nu ska tydligen pappsen också prova på skrivandets konst i bokform. Det är rätt underhållande att lyssna faktiskt. Hehe.

Själv försöker jag få ihop en music philosophy som skulle varit inlämnad idag. Blä på skolan. Skönt att den slutar imorgon :)
Ikväll ska jag nog hem till Pelle. Eller egentligen har jag inte bestämt mig än men tror att det är sagt så nu. Får väl se, är fortfarande lite sjukis.

6 dagar kvar till julafton. Måste köpa julklappar imorgon. Verkligen.
puzzizzar på världen/B

hooost

Sjuk fortfarande. Suck.
Ska allafall ta några alvedon och pallra mig till skolan, som Elin kommenterade.. det är inte kul att sitta på äckel-seg-dum-gubbe-spanskan helt själv.. hihi :)

Dagen blir ju inte direkt bättre av att det är julbord i skolan idag. Blä.

Äh, ha en bra dag people........ ( : /B

perfect

Ja. Här sitter jag hemma med mjukiskläder trots att datakunskapen håller på för fullt ute i förorten. Har uschligt ont i halsen.. och huvet..överallt faktiskt. Egentligen skulle jag inte bry mig särskilt mycket om att ha blivit sjuk.. fast just nu gör jag det. För imorgon är det filminspelning här hemma hos mig med mig själv som måste stå framför kameran. Blää jag vill stå bakom istället. & på torsdag och fredag och lördag finns det planer.. och på söndag åker jag härifrån. Det jobbiga är att jag inte är klar med julklapparna. Inte nånstans. Stackars min familj och Emma som är den utvalda i år (igen).

Dom får väl nöja sig med en bit torr limpa och en kram. Typ.

Nu ska jag kolla lite på vänner och tycka ännu mer synd om mig själv. Hoppas ni har en trevligare dag :) /B

Färgade linser

Tänkte va med och få ett par gratis färgade linser från färgadelinser. Har alltid velat testa på färglinser och detta verkar ju vara ett bra tillfälle att få prova om det när någonting för mig. Om du själv vill vara med så gå in på hemsidan för mer information om hur man gör :)

Linserna är utan styrka, vilket passar mig perfekt ;)
Funderar på att välja dessa.. har alltid velat vara brunögd, det är så snyggt! :)



/B


coldplay - death & all his friends

Som sagt.
Coldplay den 22 augusti 2009.
Jag och Nora ska dit.
Men jag tror inte på det.
Är det verkligen sant?
Vi ska få se, höra och uppleva deras musik laajv lixom.
Hur coolt är inte det?



Nu har jag ont i halsen och då är det dags att gå och lägga sig. peace/B

panik

Var är andra avenyn?!
Varje vecka måååste jag lixom kolla på alla tre avsnitt, trots att det är bland det sämsta jag någonsin sett på en TV..
& nu hittar jag det inte någonstans.. uuh, tänk om det har slutat.. hemska tanke.

Kan ju passa på att berätta vad jag har gjort idag, eftersom det är så många där ute i världens vrår som bryr sig. Jaa, idag har jag pluggat lite och sedan åkte jag in till stan med Nora och köpte lite julklappar. Har i alla fall en person avklarad nu.. suck. Jag ville bara köpa grejer till mig själv.. köpte jäättesnygga peace-örhängen :) Till mig dårå.. hehe.
Jag tror faktiskt att det blir ett peace-märke tatuerat om ungefär ett och ett halvt år :) Vore snyggt va?

nejnu ska jag ragga vidare efter AA.. puuzz/B

3 advent

Godkväll ;)
eller något.. jaja. Är iallafall hemma nu, efter en helt okej kväll :) Känner mig inte alls så trött som jag borde, men men. Nu är det ju faktiskt tredje advent, helt sjukt! Julafton är hur snart som helst och imorgon tänkte jag börja köpa julklappar ;)

Men nu ska jag se film.. ( : pusshej/B

tears are streaming down your face

Yeeey.
Lyckades somna imorse och sov ungefär 5 timmar, göött ;)
Är nu rätt segt trött.. ska hoppa in i duschen och sedan möta upp Josse, Agnes, Mimmi, Emma och Nora för något som händer i skanstull. Ingen riktig aning om hur mycket jag pallar idag.. men det blir nog kul ;)

Näjnu ska jag nog kolla lite film, så skönt + att man slipper plugga på kompendiumet i Rörlig bild då..
Lär inte gå bra alls. Aja, imorgon ska jag plugga och köpa julklappar..


Haaa en trevlig kväll.. laaalala :) /B

luciaaaa

Eeey!
Har nu varit vaken i exakt 25 timmar, nice! Är rätt pigg.. bion var jätteskoj :)
Idag ska jag baka lussebullar och pepparkakor och sedan eventuellt handla julklappar.. ångesten för att inte ha inhandlat en enda klapp än börjar smyga sig på.. suck.

jahaja. vad ska man göra nu?
haa en trevlig daaag.. lär skriva senare. pyss/B

COLDPLAY 22 AUGUSTI 2009

JAAA!
Jag & Nora ska nu på coldplay. & jag är SÅ glad :D
Igår ringde hon och väckte mig 2 gånger.. hehe, men hon hade allafall bokat biljetter och jaaa, det ska bli så jäääkla kul :)


Jag vet att jag har lagt upp denna låt förut, men det är ju trots allt deras bästa... FAN va kul det ska bli..! /B  

friiiday night

Dagen har varit naajz. Skola med ett luciatåg och en lektion och sedan åkte jag och Nora hem till Nora och kollade på Svanprinsessan.. såå jäkla bäst. Det var typ både min och Noras favoritfilm när vi var små och ju längre vi tittade desto större nostalgikänsla blev det. Älska tecknade filmer. Vi pratade också oss igenom allt möjligt och det är göööttmoz.
Iallafall. Om ett tag kommer Elin och Julia hit och vi tänkte gå och köpa lite sushi och kolla på Idol. Mysigt värre. Senare kanske Nora kommer förbi och klockan 12 är det Movie Night som gäller.
Till klockan 7. Kul! Kommer dö av trötthet. Skumt egentligen.. jag gick upp vid 7 imorse och kommer inte gå och lägga mig förräns 7 imorgon bitti. haaaha.
Har ju ändå väldigt svårt och sova nuförtiden så kan lika gärna vara uppe. Hoppas det är bra filmer bara :)


Men vad ni än gör ikväll, ha kul! puuzz/B

växa upp kanske vore roligt? :)

Är det inte lite töntigt att snacka skit när man passerat fjortonårsåldern?

when you try your best

Kunde inte sova inatt. Laaalalla. Inte särskilt förvånande.
Jajja, har iallafall sovit lite (; Men idag är det ju nattvolleyboll i skolan så lär inte få så mycket sömn inatt & imorgon ska vi på Movie Night, 3 filmer i raaad. Börjar klockan 24 och slutar 7 på morgonen. Hääärligt alltså (:
Kommer väl behöva sova hela lördagen, men då ska jag ändå bara baka julgrejjer med familjen. Men på lördagkväll blir det partaaj.. hehe.. kommer sluta med att jag & Nora och lite sprit sitter och kollar på Harry Potter.

Alltid något.

Nääjee ska börja fixa mig till skolan nu. Ha en naajz dag! /B


I wanna love you, but I don't know if I can

eey bloggiz.
Dagen har varit rätt bra.
Såg precis klart grey's anatomy. Sitter och grinar lite för det var så jävla bra. Denny är tillbaka och fyfan.. om jag någonsin får uppleva den käääärleken som är dom emellan.. å det är så sjukt.



Izzie och Denny, vaaackraste i världen.

sänder meddelanden genom atmosfären

godkväll (:
Lyssnar gaalet på håkan. Hur kan man va så bra?
Annars händer inte mycket på torpet.. är ofattbart trött. Vill gå och sova tidigt ikväll :) Men först ska det kollas bloggar, bilddagbok och facebook. Sen måste jag göra matten också. Har inte börjat än. Efter det ska jag sova. Lääänge och väl. Vägrar vakna mitt i natten inatt också. Vilken t-mening. hihi.

Undrar hur nattvolleybollen kommer bli på torsdag. Verkar vara galet svårt att enas om någonting i klassen just nu. Men det löser sig nog. På något underligt sätt har jag blivit utsedd till någon slags lagledare.. haha, vilket skämt. Kanske slipper spela då allafall :)

Ha en god natt. 




 Det är så jag säger det. /B

tjuusdäj

Skulle "vila" lite igårkväll vid 10-tiden (innan det var tänkt att jag skulle börja plugga lixom), men nejnej. Råkar somna och nästa gång jag rycker till och sätter mig upp för att dra fram matteboken är klockan 01:45.
Jahaja.. går upp och borstar tänderna och går och lägger mig igen. Inget plugg igår heller alltså.

Steg upp rätt tidigt imorse för att jag och N skulle lämna kamerautrustningen i skolan. För ovanlighetens skull var N sen.. men det gick bra ändå. Åt världens mysigaste frukost i skolan med henne. Det va helt lugnt, inga elever i caféet, utan bara mattanterna som gick runt och sjöng och förberedde inför dagen. Allt var veery peaceful. Tills klassen kom instormande.. vi hade tydligen ingen engelska så där satt typ alla och fikade istället.

Lite teater på svenskan, lunch och sedan datakunskap. Det värsta ämnet som något irriterande jävel kom på för längesen. Antagligen för att trötta ut stackars skolelever så mycket som möjligt. Trots att det går dåligt för mig fick vi sluta en halvtimme tidigare :) wiiho. Torpet är nog det softaste som har hänt denna värld. Efter skolan åkte jag hem, hämta grejjer och gick och tränade.

Nu borde, borde, borde jag plugga. Men ska lyssna lite mer på coldplay och ta en dusch istället. puuuz/B

Vi kunde inte låta bli att fota morgonens frukost, det va så mysigt ;)


streeess eller

Laaala.
Sitter här i min åh så snygga mjukisdrezz från nian. Borde väl vakna till snart, för om mindre än en halvtimme är det tunnelbanan som gäller.. suck.

Jag&Nora ska tidigare till skolan och lämna filmkamera. äähjo. Annars idag kanske det blir julklappsletande med lillebror och mor eller träning, vi får se helt enkelt.

puuz/B

with or without you

Jag vill ha allt och inget. Helst samtidigt.

your love is something I can not remember

Ni vet när man får en såndär jobbig förkylning som lixom tar upp all plats i tillvaron bara för att den är så irriterande och man hostar så äckligt och har så förbannat ont i halsen osv. Just då och där är det ju inte kul, men man vet ju att det kommer gå över. För tillslut gör det ju det, man blir frisk och glad igen. 

Men just det som irriterar mig i min tillvaro, här och nu, försvinner inte. Jag vääääääntar och väntar på att det ska tyna bort, avlägsna sig och sluta kännas. Men icke sa nicke som satt på en liten pinne. 

2 advent

Denna text är skriven av mig under en oinspirerande, tråkig samhällslektion.. enjoy!


Jul, jul strålande jul, glans över vita skooooooooooooooooogar- Julen är här och det är ju så fint, man vill bara äta en liten pepparkaka och kanske en lussebulle om man har lite tur och raggar ordentligt på tomten.
Jag vet att Nora är en sån som går i gång på tomtar, och såntdär juuul-porrigt... hihi, men hur kan jag klandra henne då jag vet, att jag, är likadan.
Jultomten som är så tjooooooock och fet, äter sin gröt och är snyyyygg i julkostym. Han har ett skägg som man kan taaa på, och ibland stövlar som äär så fina, dom gillar jag, men det bääästa är hans stoooora feta mage den är så snygg och härlig att ta på, jag älskar julen, men mest älskar jag tomten. JULTOMTEN är mitt livs man, han är sexig på ett jul-oskyldigt sätt. POOORR på tomtens laaaada.. och det bästa är ju att han har massa nizzar, nizzarna är nästan ännu sexigare än tomten själv. Dom vill man bara taaaa extra mycket på, och dom kan ju hjälpa till när tomten får problem.. hihi ibland med klapparna, men ibland med sitt eget paaaket.
 
Då är det bra att nizzarna finns, dom hjälper till och gör julen till en lite bättre sak för min del... hihi, vad dom gör vill jag inte gå in på, men ni kan ju tänka er hur roligt jag har..
Med fetto tomte, nizzar och helst också renar.
För ibland får renarna vara med på våra små lekar.. Jag vet att Nora gillar renarna väldigt mycket.. Just nu driver hon en kampanj för att sex med djur ska bli lagligt i Sverige.
och visst vore det kul om allt går i lås..
Då kan vi njuuuuta rejält... hihi Så med denna fina lilla text, vill jag önska alla en riktigt, riktigt, GOD JUL!
 
För har ni varit snälla i år, så kanske ni också få vara med och ta del lite av den kaka som Jultomten ääär..
 
& jag kan lova er alla, med oerhört gott samvete... att den är GOD!
 
kyzz. .

can't get you out of my head

& ännu en lördag är förbi i mitt numera tonårsaktiga liv.
Visst var det trevligt ikväll, med relativt många onyktra människor och även lite kontakt med gamla, bortglömda peeople.. haha.

Åkte dit med Mimmi, Julia och Matilda och träffade Emil och blajja andra. Kul hade vi allafall :)
Ja, nu är det ju faktiskt andra advent.. hm, bara två veckor kvar i skolan! Så jäääkla skönt!

Nu ska detta lite smått förvirrade, jaghållerpåattnyktratill -inlägg avslutas, Mimmi häälsar!
kyzzzz på världen!/B

Maybe together we can get somewhere

Kvällen började hemma hos mig med Josefine, Mimmi och Agnes. Vi åkte (som vanligt) till 60, myyysigt :) 
Dit kom även Emma och efter ett tag åkte vi hem till mig igen. Dit kom Agnes och Gurra med rytmus-vänner. 
Jag var mest trött och ville gå och lägga mig, partyhumör asså.. 
Som skönt var fick vi ut folket tidigt och jag och josefine kunde gå och sova. 


Idag har jag bara tagit det lugnt, städat rummet och tränat.
Ikväll däremot, blir det partajj. Borta i Örby (vart nu det ligger), kommer allafall ta med mig mimsen så att jag inte går vilse helt själv.  

Den här låten är i min hjärna hela tiden, vi har den i vår film i skolan  (: /B

old people

& imorgon är det helg igen. Jag fattar fortfarande inte. Fast det har gått så jäkla många veckor nu, och jag drar samma grej varje vecka, men det är sååå sjukt snabbt som tiden går. Det var ju nyss helg! Men skönt är det ju också, för egentligen vill jag bara ha jullov just nu :)

Har tydligen lite plugg, men orkade inte ta med något, min väska va ju så liten hehe. Efter skolan åkte jag hem till Miloou, vi skulle ju äntligen va, bara vi, men istället kom både emma, josse och mimmi dit. hehe.. det va mysigt ändå ;)
Tillsammans gick vi och mötte Matilda och letade oss fram till en kyrka, där det va körsång från Rytmus. Jäättefint :)

Imorgon ska jag nog va med Elin, Josse, Mimmi & eventuellt Aggzo också. Vi får väl se hur kvällen blir helt enkelt :)
Ha en bra kvääll! /B

torsdag

Ytterligare en skoldag. Börjar tröttna på dom alltså.
Men efter skolan ska jag hem till Emilia, så länge sen vi träffades bara vi :) & sen är det konsert, Rytmus-gaanget ska ha nåt i nån kyrka och självklart vill jag se bästa Agnes.

Ha en trevlig dag! /B

tv kväll

20:00 Bonde söker fru
21:00 Grey's anatomy
22:00 Dirty, sexy, money


Vad har ni gjort ikväll då? :) /B


save my soul tonight hihi

Onsdag. Skön dag blev det tillslut. Istället för att besvära mig med skolan till klockan 4 så gick vi halv 11 istället :)
Ja, alltså en halvtimmes matte och en superseg spanska lektion och sedan var det in till stan med Elin och Nora. Mina klass loovers. Vi struttade runt lite på hötorget och efter ett tag åkte vi hem till Nora på mariatorget.
Vi har spelat Wii. Det där störda spelet när man ska göra allt, typ boxas och spela tennis i luften .. haha, det är kul hur som helst.

En soft dag alltså. Hoppas ni också haft det naajz. puss/B

-

Blä. Går i skolan till klockan 4 idag. Jag som har rätt slappt schema förövrigt tycker detta känns myyycket jobbigt. hihi. Äh, efter skolan ska jag allafall träffa eventuellt barnvaktsjobb och fika. Hoppas verkligen att jag får bli barnvakt. Har fortfarande inte skaffat något jobb och ångesten för att kunna betala köpenhamnresan i vår, peace&love pengar i sommar och samtidigt kunna slösa lite när jag känner för det börjar definitivt komma..

Mitt sista alternativ är donken. Om ingenting annat funkar har jag och Nora sagt att vi ska börja jobba där. Även om alla som jobbar där avråder oss. Känns lite fel och springa runt bland hamburgare när man inte ens äter det, men men.
whaaaaatever, nu ska jag snart till skolan. Glömde min mobil där igår också.. illa.

/B

yeey!

Fick G- på datakunskapsprovet, heja mig :) Blev mycket nöjd med mig själv ska ni veta. Nu gäller det bara att försöka komma upp i samma betyg på nästa prov också, då är G fixat (;
Pratade med hästsvansen idag och han sa att det finns risk för att jag blir underkänd, speciellt om jag IG:ar nästa prov dåra.
Aja, efter skolan åkte jag och Nora till skanstull, köpte lite smink och gick sedan och satte oss och fikade. Fiket hade ett rökrum, hur kul är inte det lixom? :) Hade väldigt skönt snack med Nora, hon är bra alltså.

Nu ska jag gå ut i köket och prata med pappa och farmor och äta pepparkakor, mums :) Juste! Värsta dramatiken med min lillebror idag och ingen meddelade mig förrän jag ringde upp papi. Jag vill allafall följa med och ta bort de åtta stygn som han lyckade skaffa i skolan idag, haha, den ungen alltså.

Nu ska jag kila, hoppas innerligt att vädret är najsigare imorgon och att jag inte kommer va så förbannat trött. kyyzz/B

tisdag

Idag ska jag gå på datakunskapen. Bara så ni vet.

farmor på besök

Ny vecka. Nu igen. 1 december idag också, härligt :) Tråkigt bara att jag försov mig från julkalendern imorse och ikväll. Men imorgon ska jag försöka pallra mig upp. Imorse va det inte kul nånstans att gå till skolan. Som tur va hade jag bara svenskan på morgonen, spanskläraren kom aldrig så jag åkte hem över lunchen och kom tillbaka till rörlig bild. Sen åkte jag och tränade och nu kollar jag lite boston tea party.
Filip och Fredrik är så sjuka så det finns inga gränser :)

Har läst ut boken nu också. Grymt bra iallafall.
godnatt,/B

RSS 2.0