joey is faat

Relativt lugn dag i skolan. Som vanligt då alltså. Fick tillbaka ett förvånadsvärt bra matteprov, led mig igenom multimedia med en dator som hade dålig attityd och lyssnade på samhällstjaffs. Men till den lektionen kom jag och Nora ganska rejält försent då vi suttit ute och njutit av sol och gift på en bänk in the city of K-torp. Mysig start på dagen i alla fall (=

Efter skolan åkte jag nora elin hem till elin och myste framför OC. Fick låna hem första säsongen av bästaa elinpelin så nu väntas datorn gå på högvarv proppad med avsnitt av den före detta väldigt populära serien. Jag har inte riktigt hängt med, men sett några avsnitt iaf och det är braa.

Imorgon är det helg! Suupeer. & bara två veckor kvar till Köpenhamn, jajajajajaa! Planer för helgen är lite bestämda. Mimmi-fika imorgon, på kvällen kanske vara med Mimmi/Emilia/Nora. Om alternativet blir Nora kanske det blir Norra Real fest, vem vet? Egentligen är jag bjuden på gaalej, men där lär inte många av mina kompisar vara + att det är en bit out of town.. så det blir det inte i vilket fall.
Lördag blir det till att träffa Agnes en kortis, sedan Pelle och på kvällen partaaay. Jaag blajjar på som vanligt, vem bryyyyr sig. NEJ! Nu väntar Ryan och Seth på mig.. BÅDA alltså.. tänk dig Nora..... GaY PoRn!

puss!Kommentarer
Postat av: N

FRESTA MIG INTE GENOM ATT PRATA OM GAYPORR!

2009-03-19 @ 20:51:38
URL: http://noraslilla.blogg.se/
Postat av: mimmi

har du finally mött ryan &c:o underbara värld? heheh enjooooy

2009-03-19 @ 22:33:16
URL: http://disorders.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0