39,7

Jag vill bli frisk. Nu!


Vi fikade oss igenom en fredagskväll för ett tag sen :)

tyck synd om mig

Suck.
Idag hade jag planer på att träffa Ellen och Valentina då det va ett tag sen vi umgicks bara vi. Men nejnej, istället får jag feber och ont i halsen. wiho! Så nu blir det att ligga hemma hela dagen.
Har redan sett några avsnitt grey's anatomy, lite gossip girl och filmen de 101 dalmatinerna. Jag är så uttråkad.

Gårdagen var iallafall mysig :) Jessica hade tydligen bokat en annan restaurang än den hon tänkte på, menmen.. Sju stycken tjejer var vi som åt en jävla jättebuffé. Det fanns sushi, wok, friterade grejjer, glass och friterad banan! Just efterrätten var det bara Nora som gillade tror jag, haha! Men det andra var allafall gott.
Mätta och belåtna gick vi åt lite olika håll. Jag, Julia & Nora raggade partajj men det verkade inte hända särskilt mkt runt om i stan. Tillsut hamnade vi på en fest i Hornstull. Det var i princip bara killar (Noras umgängeskrets innehåller merparten killar)
Det va rätt segt, men iallafall skoj att träffa några av hennes polers.

Kom hem vid halv tolv tiden med mkt ont i halsen. Gick och la mig och frös som tusan vilket visade sig va feber. blä.

Ska nog kolla lite tv. pus/B

I had a little bit too much

& nu ett litet inlägg om vad som hänt dom senaste dagarna :)
I måndags åkte jag & några classmates till Julias landställe som låg långt borta. Det var kul hehe. Lite för mkt av det goda och en matta som blev rätt geggig, men annars va allt bra :)
Mådde inte så bra igår, men det var helt okej ändå. Åkte hem & hälsade på familjen, packade en ny väska och träffade Emilia och Josefine. Åkte med dom till byn hem till Emma&Josse och åt lite av Robins naturgodis + lite chips.. yeey.
Sen gick vi hem till Valentina som precis opererat knät en andra gång, där kollade vi på Desperate Housewifes och snackade :)

Var så skönt att träffa henne igen, alldeles för längesen sist! Efter DH kollade vi på Juno. Det hann inte gå lång tid innan jag somnade. Tydligen somnade vi alla i samma soffa, men Josse väckte oss efter filmen och då va jag så trött! Josse fick muta mig med att jag skulle få sova i hennes säng, helt själv om jag följde med hem ;)
Så det va bara att dressa på sig jacka och skor och gå hem och lägga sig hos twinsen.

& idag har det inte hänt särskilt mkt, promenerade med emma&josse imorse, tog bussen hem, tränade & om ngn timme ska jag träffa klasstjejerna för att gå på restaurang :) Mysigt!




Vi tog en buss mot ngt som heter Blidö. Jag började asgarva när jag såg skylten, äre mig det är fel på eller finner någon annan att detta namn är lite lustigt?


/B

maskeradbilder (:

heey världen, tre små bilder från lördagsnatten blir det, alla va sjuukt suddiga (antar att Ellen som tog en del av bilderna me min mobil inte kunde hålla den riktigt rakt... undrar varför hehe)

Här är iaf en robin hood, några stekare & robin som vägrade klä ut sig, sen tror jag att det är ellen som petar på mig av ngn underlig anledning & en liten disskussion utomhus.



Bee happy! /B

jag mår lite illa

Hur mår ni?
Gårdagen var mkt kul faktiskt ;) Är bara rätt trött nu och det snurrar lite i huvet. Ska nog kolla grey's. Lägger kanske upp lite bilder sen om jag orkar :)

/Be Happy

MASKERAD

Laddar med Britneys Womanizer och den något uttjatade Just dance.
Är smått övertaggad, men det ska bli så kul ;)

Ta det lugnt med alkoholen ikväll min vänner, hihi. /B


paaaaaaaartyyy!


jag har kul

Gå in på Inkorgen och tryck uppåt två gånger. Vad står det i det sms:et?
"Sterner ;) haha"

Tryck därefter uppåt 13 gånger. Vem har skickat det sms:et?
Linn Karlsson

Vad står det i sms:et under?
"Hej älskling hur mår du? :)" 
 
Vad står det i ditt 54:e sms?

"Hej hej! Vad händer ikväll? <3"

Tryck neråt 5 gånger. vad står det?
"Haha vårt ska ni äta då"

Vad står det i det 15:e mottagna sms:et?
"Hejhopp nu är jag på tunnelbanan, puss"

Och i det 3:e?
"Hon kände min kompis vi e på g till nacka forum :) självklart jag hälsar stort! <3"

yez

Nu är jag på väldigt bra humör :)
Dagen har bestått av media från typ halv tolv till tolv. Sen åkte jag, Elin och Nora hem till Nora och fixade iordning hennes brownies ;) Det va skoj, hehe. . Efter det så åkte jag hem till Agnes där korre också va å så fikade vi :) Mysigt att träffa aggan eftersom hon åker imorgon.

Kvällen ser ut att bli lugn, vilket passar mig perfekt, då jag är lite övertaggad inför imorgon hehe :) Ska bli SÅ kul :)
lallalalaalalaalaaa.. nu ska jag lägga upp lite fulfina bilder på min klass på fejjan haha.. dom är för sköna (:


Ha en skoj kväll /B


lov, lov, strålande lov

yeey, :)
är på mkt bra humör då jag börjar halv tolv imorgon med en medialektion som inte lär ta alltför lång tid. & sedan börjar lovet.. ;)
Alla verkar ha längtat ett tag nu efter att komma bort från allt plugg, skolmiljön och kraven och istället sova och göra roliga saker :) Iförsej måste jag plugga en del på lovet också då lärarna lagt massa prov veckorna efter, men ändå. Det kommer inte bli stressigt :)

Imorgon väntar bak med Elin och Nora till Noras mammas födelsedag som jag har för mig är imorgon :p lite weird att baka till sin nya kompis mamma, men det ska bli skoj :) på kvällen har jag inte bestämt vad som ska göras men eventuellt en fika med bland annat Agnes som faktiskt åker till Spanien på lördag. Lyllos henne! Jag vill också bli brun och bada :) Menmen, ska bara vara så skönt att få va ledig så känner mig rätt nöjd. hihi.

Lördag är iallafall rejält inbokad med maskerad ;) Jag, Mimmi, Emma och Korran ska vara Turtles. Några av mina absoluta favoriter när jag var liten..
Neeejnu ska jag nog prata lite med mamma som inte varit hemma på nån vecka, bee happy! /B


Från vänster: Emma Mimmi Jag (med svärden..coolt) & Joesifajn


grey's

åh, alltid lika bra, tkr att dt är skönt med lite nya avsnitt på nått sätt ;) it feels good.. jovaars. Imorgon ska jag gå lääänge i skolan, blääigt, men ska allafall träffa korran en stund efter skolan.
& på fredag ska jag va med Elin & Nora, så tyvärr Ellen kan vi inte hälsa på valen då.. :(
Men nån annan dag? Pratade också med henne idag och hon mår ju faktiskt bättre än förra operationen, så skönt :) !

Har naada cansada lust att blogga idag så ska nog ta en dusch nu istället, pushej! /B

blä

Har sett några minuter av första High School Musical filmen och ärligt talat - det va bland det sämsta jag sett nånsin.
Stör mig otroligt på töntarna som springer runt och muppar sig haha :p Ändå va jag bara tvungen och kolla om jag kunde få ihop nåt poäng på ett test om filmerna. (Jag vet, jag har för mycket fritid)
gueess what.. jag fick 11/15, det är ju värsta bra för att inte ha kollat .. skills asså. /B


tönt-ligan


monday morning

hola amigos (;
En ny vecka är här och det känns okej för snart är det looooov :) Är på bra humör nu också haha, börjar bli en konstig vana ;)
Dagen har bestått av en svenskalektion som faktiskt va rätt intressant, en spansklektion där det va utskällning så fönstrena skallrade hehe.. & en fotolektion där alla som va klara fick gå hem 12! Själv har man ju latat sig på dom tidigare lektionerna så fick sitta kvar till tjugo över 1. Men det är ju ändå rätt tidigt hihi :) Sen åkte jag och tränade och nu har jag precis käkat lite och ska iväg och handla med pappa.

Japp, det va min dag.. Ikväll så är det I ditt ansikte som jag faktiskt följt under ett tag nu, det är riktigt kul :)

mitt händelserika liv och jag

Humör: Seg, men glad :)
Gjort: Kollat på reprisen av Idol 2008 och pluggat datorkunskap + matte
Planer: Äta thai-rester och träna
Ser på: Skärmen ..

Lyssnar på: pappas ljuvliga sång
Läser: I matteboken
Dricker: Ingenting idag
Äter: Har inte ätit heller ^

Bästa: Att jag är mkt mer utvilad idag än igår

Sämsta: Att det är måndagmorgon snart :(
Väder: Soligt! Ska nog pallra mig ut och fota lite :)

/B

slappt

Heeey! Igår var det mkt mysigt hemma hos Madicken. Det var tjejmiddag och dt var väldigt skönt att bara umgås med människor man känner sedan "tiden innan gymnasiet". Idag har jag tagit det mest lugnt, städat gården och pluggat i princip. Är så otroligt trött så jag vet inte vad.. funderar på att bara vara hemma ikväll och kolla TV.
Men om Elin eller Agnes hör av sig så får vi väl se (:

Ska nog kolla på stjärnor på is som börjar klockan 8 (; känns som att jag kommer somna vilken sekund som helst :p Får väl ladda inför nästa helg istället, då det är maskerad och tjejmiddag. + att höstlovet börjar då, wiihoo :)
Hoppas ni partar till det lite duktigare än mig ikväll (:


torsdag

Godmorgon :) Idag är det en grymt jobbig skoldag för min del, men imorgon är det ju fredag å då känns det positivt ändå :) Har blivit bjuden på en middag på fredagkväll. Valentina och Madicken ska ha den, och jag misstänkter att dom är ganska panka :p För idén är att vi ska delas upp i lag och varje lag ska ansvara för en förrätt, huvudrätt eller efterrätt.. lite skoj faktiskt :)

Men nu ska jag börja fixa mig i ordning.. usch va tråkigt väder det är förressten. Det regnar massa :(
teeevliiig toorsdaag! /B

perfect

hey bloggen!
Är på bra humör, hehe :) Av ngn anledning har jag gått runt hela dagen i tron om att det är fredag. Blev lite smått besviken när jag insåg att det inte är så.. men blev genast mkt glad igen :) För idag har jag dansat och kollat på grey's anatomy.
Jag älskar den serien, som ni nog redan vet, hihi :)

Imorgon blir det en lång dag i skolan, men efter den ska jag ut till byn. Var ett tag sen nu så det blir skoj. Ska träffa Valentina och Ellen , myysigt. Annars så händer det inte så mkt för mig i veckan, har en del plugg, men känner mig ändå glad :) lallalalaaa.. jovaaars, haree bäst :)
& vi får se ut som lodisar ett tag precis som emma sa, för vi ska faaan ha så kul i köpenhamn (: hm, måste fixa biljetter snart, snart! Fredag kanske? För då skulle väl vi träffas, mimmi&emma? ajaaa, puzpåer/B

Love is in the air, lallalaaa!

TILL ELLEN

jadu raaaring :) När diverse föräldrar frågade samma sak under femman-middagen så sa jag:

"Men mamma har sagt att det finns jättegoda glassar där och så kan man ju gå på Tiovli" 

där har du det. Ingen sprit, festande eller dansande för oss inte. hihi :)



VI SKA RÖJA KÖPENHAMN

weeho :)
Femman middagen igår gick som planerat, hihi. Nu får vi alla åka till köpenhamn, blev nästan lite grupptryckskänsla på föräldrarna att svara ja :)
Jahaja, nu är det bara att boka biljetter och nåt boende och börja spara! Hörrni 5an! Nu får vi faktiskt inte köpa massa onödigt grejjs, för vi ska ju till peace and love på sommaren sen också.. :)

Så det var trevligt igårkväll alltså.. bara lite, lite, liiite jobbigt när allas föräldrar ses. Ibland så börjar det snackas om saker som man helst inte vill lyssna på, men, men. Kul att träffa "alla" igen allafall :)
Idag är jag mkt trött och ska kanske träffa Elin, eller bara slappa här hemma. Borde plugga lite också. blää.

haaaeeentreeevliigsööndag /B

brääk

hey blogz!
Fredagen är här :) Med pompa och ståt! eller inte.
Hade jobbiga prov idag, men det får väl gå som det går..

Efter skolan åkte jag hem och städade mitt rum.. fatta vad deprimerande! på en FREDAG.. jovars, åkte och träffade agnes och mimmi för den fika också, så myysigt, behöver dom fast vi inte ses varjedag längre. Imorgon är det den efterlängtade femman middagen, hihi. Ska bli naaajs.
& ikväll händer inte särskilt mkt.. skulle kunna åka hem till Mimmi för lite partaj, men orkar ärligt talat inte.. tråkigt då jag missar både valentinas nya frisyr + lite social träning. Men är så trött, så det får bli en annan gång. Nu ska jag nog kolla lite grey's.. hehe har verkligen lust för en chillkväll. Hoppas alla andra har lite mer partylust. pus!

& såhär snygga va vi för några år sedan.. herrejösses. ser totalfeta ut allihop :p måste va nå fel på bilden.. /B


blä

Även om jag gillar skolan så är det så seeegt att behöva pallra sig på måndagsmorgonen, men jaja, det är ju ett litet tag kvar allafall : ) + att jag börjar tjugo över 10 imorgon så rätt slappt är det ju trots allt..
Helgen har varit hur skön som helst, behövde en lugn helg med lite frisk luft höhö. Men det var otroligt skönt att komma tillbaks till staan.

Det känns myzigt att allafall få träffa hela femman på lördagkväll då det är femmans familys time hemma hos agz. Så skoj :) Men agnes ska jag iallafall träffa i veckan också :)
Det är lite underligt just nu allting här hos mig, men så är det ju ibland, hoppas folket därute inte är förvirrade. Njä, nu börjar gossip girl efter pausen igen! Älska det programmet alltså! hiih :)
& klockan 8 är det ju andra avenyn, yiiha! Som tur är finns det några få i min klass som kollar på det hehe, så man har ngn å diskutera alla åh så spännande intriger med alltså! : )

/B

lugn helg

Det känns att denna vecka få starta helgen redan idag och åka ner till gotland och bara slappa. Ska iförsej plugga mycket, mycket, men ändå skönt med en lugn helg, det behövs. Ska nog träffa lite kusiner och förhoppningsvis gå på fest med en av dom imorgonkväll :)
Har helt plötsligt stora mängder plugg, vilket känns jobbigt då jag haft det hur slappt som helst sedan vi började i augusti. Förresten så kom jag på att det känns väldigt konstigt att ha känt klasskamraterna så kort, när man är så tighta. jag och en kille snacka om det, för bara två månader sedan visste vi inte ens om varandra. Skumt det där.
& tråkigt att inte se sina bästavänner lika ofta längre. Har nån slags saknad av dom hela tiden fast vi ses minst en gång i veckan.

Aja, nu ska vi inte djupa ner oss för mycket utan börja packa inför helgen istället. Ha det bääst!
/B

grey's anatomy

jag älskar femman och även om det fanns några besvikelser som jag och valentina diskuterar om dagens program så är jag ändå fullt nöjd med att grey's är igång igen : ) hihi nu ska jag plugga........................................... /B

RSS 2.0