here we go again

Under fikan med V och J satt vi och diskuterade just trafficking och människohandel då jag berättade en del om boken "Såld" som jag håller på att läsa. Alla blev vi väldigt engagerade och när jag föreslog att vi skulle dra hem till mig och titta på Lilja 4-ever så blev det också så.

Och shit asså. Vilken förjävla bra film. Måste uppmana alla mina få läsare: Läs boken "Såld" av Natasja T och Vera Efron + Se Lilja 4-ever om ni inte redan gjort det.
Nu ska jag ta en dusch och sedan lägga mig och läsa boken. Vill läsa ut den ikväll bara hälften kvar ;)
Får se om jag orkar pallra mig till skolan imorgon, men jaja, ha det bra ni :) /B

 


hjälp

Gårdagen var riktigt kul :) Är dock väldigt trött på grund av helgens lilla sömn och en del inblandning av alkohol. Vill inte gå till skolan imorgon, eller rättare sagt, jag orkar inte. 

jovars. Vaknade upp hemma hos Nora vid tio-tiden, vi gick och la oss vid 6 ungefär. När det bara var jag, Nora och Lillian kvar så kollade vi på Pocahontas. gamla minnen, även om alla lät rejält störda. Iallafall, har inte gjort särskilt mycket nämnvärt idag & nu ska jag iväg på fika med Valentina och Josefine, naajz. 60 som vanligt ;) 


Ha ett trevligt liv. . . . . . . . . . . . . .    /B

& det är inte riktigt bra

Hej bloggen!
Som sagt, igår blev väl lite för kul på ett eller annat sätt..
Va först hemma hos pillan med några tjejer och åt middag. Mysigt :) Sedan stressade jag, Mimmi & Agnes iväg till sickla för att försöka komma in på några konserter som skulle vara där. Tyvärr blev vi nekade i dörren, illa alltså.
Jag & Mimmi åkte tillbaka till byn och begav oss med resten hem till Mimmi. Det va rätt skönt. Lite segt chill-krök sådär. Precis vad jag orkade med. Satt uppe och pratade med A & M till klockan var ungefär halv 4. Älskar er tjejer!

Så idag har jag varit rätt trött.. åkte och tränade och nu ska jag snart möta upp Julia och Elin och åka hem till Nora på partajj. yeey!
Kommer inte orka gå till skolan på måndag om det blir kul ikväll också. pusspåvärlden/B

galej

Jahaja. Då blir det inte alls bio, eller lugn myskväll. Istället blir det tjejmiddag och senare galej i byn.
Ska faktiskt bli riktigt kul, saknar byn så smått ibland. Allafall en del av befolkningen :)

Har förövrigt ägnat en del av eftermiddagen till att läsa boken "Såld". Handlar om en tjej som blev såld i Sverige, sjukt hemskt. Men också väldigt intressant, ser fram emot att fortsätta läsa den :)

Ha en bra fredagskväll! & ta det (som jag skriver varje helgdag) lugnt med alkoholen.
Det är en dag imorgon också. haha, hatar när folk säger så.

jovars, puz/B

the dreams in which I'm dying are the best I've ever had

fredag! Veckans sista prov och helg, yeey! /B


please begin to breath

får mig också att tänka på peace and love i somras. älskar den här låten asså. men ska nu tillbaks till plugget. /B


friday makes me happy

Det är helt sjukt egentligen.
Nyss va det måndag, men nu är helgen snart här igen :) Veckan har gått otroligt snabbt (vet att jag tycker det varenda vecka, men det är ju så) Sista provet för veckan imorgon, och det lär gå rätt bra om inte läraren ändrat alltför mycket på frågorna ;) Förövrigt så va dagen rätt seg, men samhällskunskapen va faktiskt rätt skoj ändå. För nu har vi bestämt att det är en uppsats som ska skrivas och jag tänker skriva om trafficking. Det är en så sjuk grej och det känns intressant. Lämnade min klass-crew i datasalen och gick som den nörd jag är till biblioteket där läraren plockade fram bok efter bok om ämnet. Om jag orkar sätta mig in i det här kanske det blir rätt bra. Men man måste ju orka också.

Efter skolan åkte jag och Nora till stan och köpte efterlängtade grejjer. Har varit så duktig i två hela dygn nu så lite belöning ska man ju ändå få :)
Imorgon blir det twilight med vännerna, skoj :) pus/B

men snart så

Suck. Återigen en dag av skola. Det va bara att pallra sig upp idag också. Orkar inte med skolan längre, vill bara ta ett år ledigt och komma tillbaka när jag är pigg igen. Men så ska det inte bli, utan nu ska jag istället göra mig iordning och gå ner till tunnelbanan.

super. Jag kommer missa den. Äh.. ha en bra dag people. /B

haha

Mammas kompis hade sagt att hon trodde att jag kommer bli gravid, haha :)
Vi får väl se.. nää, jag skoojar bara, såklart.. /B

went right back

Jahaja. Hela världen har gått och blivit sjuk förutom jag, eller allafall dom flesta. Lillebror är hemma från skolan, aggo klagar på sin hitills kortvariga sjukdom och när man går ner till ica blir man i princip bombad av baciller från kassörskans nysningar.

Men jag har klarat mig. Allafall idag. Fick VG på matteprovet också. thahhaallalaa. Är så nöjd med mig själv ;) Samhällskunskap prov idag också. Skrev massa skit om Sverigedemokraterna. Får se hur lyckat Jennie tyckte att det blev..

Ikväll ska mamma ha tjejmiddag & en av "tjejerna" har med sin fyra månader gamla bebis. Gissa om jag är glad! Ni som har pratat med mig på senaste tiden vet att jag har fått en liten bebis-mani. Vill typ ha en unge. Eller nej! Men funderar på att det är så gulligt och är så imponerade av unga mammor rent allmänt. Men herrejösses. Det ska väntas med. Länge och väl. Jag kan ju typ inte ens ta hand om mig själv ens :p
Det ska allafall bli gosigt att mysa med någon annans bebis, hehe.

joovars, ha en bra kväll!
Snart helg......... ( : /B

you get me high

Nu har elin och nora gått hem och jag funderar på att börja med plugget, en gång för alla, haha. Helgen ser allafall ut att bli kul :) Alltid nåt att se fram emot. /B

chill på det

Dagen blev kort. För nu sitter jag och nora och elin och lyssnar på mitt musik istället för att närvara på den å så viktiga datakunskapen. jahaja.

trevlig dag allihopa. /B

den stora frågan

ska jag plugga till engelska provet imorgon eller ska jag inte?

we're in this together now

längtar tillbaka, peace&love 2008 håkan hellström - det är så jag säger det


veckan

Kommer inte klara nånting av grejjerna i skolan denna vecka. Men det är faktiskt inte mitt fel att jag inte kan koncentrera mig alls just nu.

och snart är det faktiskt lov

ja tack

Pratade med korre för en stund sen och hon ska vara med på fredag, förhoppningsvis några fler ur femman :) Nu måste jag sova, får väl ta och plugga lite innan, men alla får ha en bäst vecka i skolan. Imorgon är det bara en månad kvar till jul som Ellen påminde mig om. tääääänk positivt (;
/B

ej att rekommendera

Ja, eftersom mamma fått sina biljetter till gröna lund så pallrade sig familjen dit. Det var inte särskilt givande, utan mest kallt, blåsigt, äckligt, kallt och jobbigt. Lite mysigt med en miljon lampor som fanns överallt, men jag insåg att jag typ är för gammal för spektaklet. Okej, jag har inte varit där på typ fyra år och nu va lustiga huset bara helt galet snurrigt, jag slog i knät i den där jäävla trappan också. bläää. Åkte mattan ner och det kändes som att jag skulle spy. Nej, jag klarar inte av sånt där längre. Lika bra att inse.

Iallafall. Efter det åkte vi på den där middagen. När folk började resa sig sa jag att jag hade otroligt mycket plugg så att jag fick gå hem :) Nu sitter jag alltså här framför bloggen och pluggar.. Eller jag ska allafall börja nu. Tre prov och en redovisning denna vecka. Inte kul nånstans.

Aja, ännu en helg är slut och tiden går så jäkla fort, men det är skönt också, pus/B

viva la vida

godmorgon :)
Nu har Valentina tagit bussen hem & jag ska precis gå iväg och träna. Idag borde jag plugga. Lite senare blir det grönan med familjen, orkar inte men nu har jag ju sagt att jag ska följa med. Efter det middag hemma hos mammas kompis. Har ingen lust med det heller.

Aja.
puss på Agnes och Valentina för att ni fortfarande står ut med mig & för att jag fortfarande behöver er i mitt liv. /B

& så va lördagen nästan slut

heeej ( :
Nu är jag och valentina hemma hos mig efter en mysig fika på 60 med agnes. Lite olika planer kom upp, men jag orkade inte riktigt ta tag i någonting utan ville helst bara hem och ta det lugnt . Är rätt trött. Så nu sitter vi och kollar fula äckliga skolkatalogen och lyssnar på coldplay.

Imorgon väntar plugg och träning. & sådär. hehe, hej sålänge/B

patetisk är jag

Ibland blir man så glad över något så löjligt att man sitter och smajlar för sig själv.

we are

Jahaja, hade visst glömt bort att jag skulle ut och handla med Valentina idag :) Så nu är det bara att dra på sig varma kläder och gå ut i snön. Ikväll ser det ut att bli fika på Café 60 med agnes. hon är förjävla bäst :)


Ha en bra dag, alla! /B


yees,

Gårdagen va jäätterolig :) Faktiskt. Hade inte alls mycket förväntningar och det är då som det blir bäst, hihi :)
Jag, Elin och Mimmi hittade allt möjligt på vår vandring igårkväll. Vi gick bland annat och handlade lite mat, sen åkte vi hem och träffade Emil och Julia hemma hos mig. Efter lite sallad i lilla lägenheten och en del bål för min Elins och Julias del började det trilla in lite folk. Agnes hade som sagt med sig en del kompisar från både Rytmus och Globala och alla var trevliga :)
En del av mina klasskompisar kom också, bland annat Nora med sina vänner. Kul vart det allafall :) Men jag tror det va runt tio tiden så drog vi vidare till någon fest långt utåt helvete. Tyvärr hände det ingenting alls där, men det var okej ändå :)


Nu har Mimmi som sov över här kilat till bussen och jag och mamma ska se på Bonde söker fru. Haaa en trevlig lördag :) /B


friday night

heeey bloggiz ! :)
Trött seg dag när jag och Nora inte somnade alltför tidigt igårkväll. Menmen, överlevde skolan och åkte för att möta upp josse och mimmi. Struttade runt lite i gamlastan och ragga jobb, gick väl helt okej. Kallt bara.

Nu väntar vi på Elin och sedan ska vi ut och försöka hitta lite mat på stadens gator. Hoppas vi hittar något gott till tjejmiddagen jag förväntas hålla ikväll hihi :) Sen kommer väl lite annat folk från klassen och lite av agnes rytmus gaang. Skoj.

PUSS/B

Krydda... köttbulle!

Hej! Jag heter Nora. Jag går i Bella klass och jag vill bara säga att hon är en superfin flicka. Tack och hej.
Förresten, har du en dålig dag? Kanske lite för mycket plugg eller bara är allmänt trött. Gå in här så kommer du må bättre. Jag lovar. Sedan skulle jag vilja säga bajs som avslutning på inlägget. Mognadhetsgraden är hög. Puss

jobbigt snurrigt

Skulle plugga. Tog alla papper och tjock-boken och la mig i sängen. Läste en halv sida. Somnade. Förvirrad vaknade jag och tänkte först att det va morgon. Insåg att jag sovit alldeles för länge och inte lärt mig någonting alls mer och demokrati och diktatur, politik och parlamentarism.

Jag är så körd imorgon.

och helt plötsligt kunde jag inte koncentrera mig längre

Matteprov idag. Gick förhoppningsvis okej. Imorgon är det politik-prov. Suck. Snöar gör det också. Fint värre. /B


lite idag, lite

eeeeeeey !
Nu är desperate housewifes slut och det är dags att ta fram matteboken. Imorgon blir det att masa sig upp tidigt ur den varma sköna sängen för att gå ner till tunnelbanan i vädret som säkerligen kommer vara lika iskallt som idag. jag vill ha sommar jovars, exponent ligger och väntar på mig. Mysigt.

/B

breathing your love

Lyssnade på den här imorse på the voice. Snacka om att den satte sig i hjärnan...... baby, breathing your love!


i politikens värld

Nu ska jag kliva in i samhället igen, fördjupa mig, studera och lära mig. Försöka bli en såndär smart människa. Eller vänta lite nu. Inte riktigt än. Efter Seinfeld ska jag göra det. Då öppnar jag boken och pluggar. Inatt. Lovar. Verkligen.

så lämpligt

Boston tea party nu. Då slapp man öppna samhällskunskapsboken idag. Det var ju ett härligt sammanträffande!

english-speaking day

We have decided something new in my family. Actually we decided to just speak english every monday a couple of weeks ago, but until today we have forgotten it every week. Hm, it's a little bit difficult I think. Before I used to like english and I thought it was pretty easy, but since I've started in a new school I think it's pretty hard. Well, well, if I talk english once a week I should get better at it. Don't you think?

It's a good time for me to practice my english, because tomorrow I have this group assignment about Ireland. I don't think it's going to be great and last time I've talked english in front of my teacher he complained about my grammar and stuff so I'm not looking forward to do another talking assignment.

Anyway, I'm sure this text have a lot of mistakes, but you can't be good at everything... .. . .. . I got my result from the spanish test today and I've got 100 points of 117 :) I'm happy about that. We didn't got a grade, but I hope it's a VG at least.
Blablabahaahhaaaa. I hope someone understood something from this. peace/B

fundering

Ibland undrar jag om jag är lite störd. Troligtivis så är det så.
Måste bara säga att rörlig bild är hur kul som helst och att jag skrattar hela tiden i skolan alltså. Allt är så roligt.
/B

snö

hey!
Söndag innebär alltid lite seeega grejjer. Skulle träffat Emilia, men orkade verkligen inte åka ut till byn och hon orkade inte komma in till stan + att båda har plugg så det är väl lika bra att vi ses nån annan dag :)
Idag har jag pluggat, kollat lite idol-repris, pluggat mer, ätit lunch med familjen och sedan återgått till plugget.

Idag snöade det iallafall. Årets första snö :) På riktigt var det också, inget såntdär slaskigt utan ordentlig snö, fiiiint, men allt smälte bort precis när det landade på marken. Undrar när man kommer vakna och mötas av ett tjockt lager snö utomhus, det är så mysigt! Det är sjukt lite tid kvar till julen nu också ju, inte nästa helg, men helgen efter det är det första advent! Då är det ju i princip julafton. Herrejösses. Borde väl börja få ångest inför att köpa julklappar & hinna med allt i skolan som ska va inlämnat innan lovet.
Just nu sitter jag och läser lite bloggar, har tända ljus lite överallt och rökelse.. mhhhm det luktar så gott (;



Borde väl fortsätta med plugget, hoppas nån därute har det lite mer livat. puss/B




kanske värt ett försök

Och här är inlägget där jag berättar för alla mina läsare (de är ju så väldigt många, hihi) att jag är med och tävlar i Amirs blogg, Gaybloggen. Tävlandet är om en snygg tröja som ser väldigt skön ut och kommer från Modekungen.
Kan ju faktiskt va värt ett försök, även om jag aldrig vinner sånt här, men i vilket fall borde fler börja läsa Amirs blogg. Så jävla skön :)

peeeeeace/B

complete

heeeeeeeey !
Gårdagen var hur mysig som helst, aaaj lööv mina fiina nya vänner :) Vi skrattade, åt, kollade filmer och pratade lääänge. Tror jag somnade runt 5 imorse. hihi. Nu är jag trött, tröttare, tröttast. Imorse steg vi upp, jag drog på mig lite kläder, kände mig allmänt ofräsch & åkte hem till mig med Nora. Där kollade vi grey's anatomy innan det var dags för mig att möta upp Agge, Josse, Emma och Danne. Vi hamnade på ett fik på medis. yey--

Efter det gick jag hem och nu är jag heeeelt slut. Måste plugga, men jag orkar inte. Är så sjukt trött. Men ska nog ta tag i engelskanovellen nu, lika bra.

Kvällen blir troligtvis hemma med thai-mat och familjen. Andra lördagen i rad utan festande. Lite tråkigt, men min lever smaajlar nog på rätt bra.
puzpåer/B

heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelg

jag älskar helg :)

Idag har jag varit i skolan, tränat, åkt hem och ska sen iväg och möta Nora. Vi ska till Elin och Julia och kanske till Fryshuset för konserter. Om vi orkar, annars film och massa onyttigt :)
Idag på tunnelbanan hände något underligt. En tant pekade på mig och kallade mig flickstackarn för att Julia (som satt bredvid mig) pratade så högt. Det hela ledde till någon slags diskussion om att man inte får prata på tunnelbanan av hänsyn till omgivningen. Enligt tanten. Vi andra tyckte inte riktigt likadant.

Kände mig lite förvirrad. & jag, flickstackarn, såg jag ut som ett offer eller?
Ha en BÄST helg och chilla med spriten/B

yeeeez

heeey!
Dagen har varit lång. Blä på torsdagar alltså. Börjar ioförsej 10, men slutar fem över 4. Sista lektionen samhällskunskap i typ två timmar. yeey! Fattar inte varför jag valde det egentligen? Efter skolan var det bara hem och plugga. Alla börjar väl känna sig lite smått stressade nu när det är tre prov och två redovsisningar nästa vecka. Har alltså pluggat matte och engelska heeeela dagen. Kul liv.

Nåååja, imorgon är det fredag. Älskade, älskade fredag. Jag, Nora, Elin och Julia ska hem till Julia och kolla snyyyftiga kärleksfilmer. Ska bli trevligt :)

Resten av helgen lär bli stressig. Tänkte pressa in träning, massvis med plugg och att träffa alla kompisarna utanför klassen på lördag och söndag. Blir intressant.

Nejnu ska jag göra någonting annat. Ska nog ta tag i samhällen nu, lika bra det. c ya! /B

pick a side

Vänsterpartier idag betonar jämnare inkomstfördelning, socialförsäkring, solidaritet och trygghet.
Högerpartier idag betonar individens frihet/ansvar och rätt till privat ägande och låga skatter.




politik-pluggandet börjar bli tröttsamt

jag vågar inte riktigt

eeeey !
Lite bättre humör än igår :) En ganska kort dag i skolan också, vilket är skööönt.. Jobbigt att ha matte bara. Varför fattar jag aldrig nånting? Hehe, fick en uppgift i läxa av läraren som är tills imorgon. Suuck. Annars vare soft på kärran idag & efter skolan åkte jag, julia och jessica till chokladfabriken. Wihoo..satt å fikade ett tag innan det va dags att åka hem.

Nu borde jag plugga lite samhällskunskap. politik yaada yada --
Det bästa med dagen är iaf självklart, grey's anatomy! yeeey, längtar tills klockan nio *hihi

Bäst, bäst, bääääääst!

ge mig sommaren tillbaka

Young Folks. Får mig att tänka på sommaren 08, jäkligt najs sommar. Nejnu ska jag träna. Beee Haappy/B


the only way out

Seriöst. Den här dagen var inte bra nånstans. Tror faktiskt att jag kommer få underkänt på datakunskapen. Aja nångång ska va den första att få ett fett IG. Utvecklingssamtal ocskå. Snark.


Hur kan man sakna något som aldrig riktigt funnits?

sleep tight

godnatt.
Imorgon blir det datakunskapsprov, utvecklingssamtal, träning och plugg.
Låt mig fortsätta sova i några veckor, sedan kan jag komma tillbaka. /B

Nils Ferlin

Det var få människor som såg
att mina ögon var sorgsna
ty jag skrattade mycket.
Du märkte det
och du frågade ofta varför.
Då skrattade jag - återigen,
och kanhända jag sa
att allas ögon kan väl inte vara
så glada som dina.
Men jag lyckades aldrig narra dej
och jag såg du förstod
eller anade
att vi inte skulle vara tillsammans
- tillnärmelsevis
så där länge som visorna
och vi själva ordat om.



/poetry-B


I'm out of my mind

så nära vi gå -
men så fjärran från varandra
ändå


we both stay out

Dagen är måndag vilket innebär en ny vecka suck men dagen har faktiskt inte varit särskilt jobbig :) Hade svenska, spanska och rörlig bild. Det är skoj med rörlig bild :) Tror att min grupp tar det hela ganska seriöst, men det är ju kul ;) På rasterna satt vi ute som vanligt, även om det var jäkligt kallt idag. Borde börja ta tag i pluggandet nu, ordentligt. Annars lär det inte bli de betyg som jag egentligen vill ha när kurserna är avslutade. En positiv grej allafall. Jobbade med foto ända fram tills höstlovet och idag fick jag omdömet på det, MVG- , okej, det där minuset kändes väl lite onödigt, men är ändå chockad att det blev så bra :) Var ju ganska svårt i början. Nu är det väl bara att försöka anstränga sig på resten av medieproduktionen.

Just nu lyssnar jag på 1973 med James Blunt. Väcker gamla minnen. :)
vi hörs/B


and then it's sunday

godkväll :)
Dagen har bestått av träning, plugg och bio.
Burn after reading heter filmen och den var rolig. Älskar att se Brad Pitt i en lite mer barnslig roll än vad han brukar göra. & George Clooney är så jävla skön hihi. Borde återgå till pluggandet.. bajz måndag imorgon. Aja bara sex veckor kvar till jullovet. heja heja!
puz/B

no life

hey!
Vaknade upp i byn. Jag, josse och agnes gjorde oss iordning för att åka till stan och leta diverse grejjer. Bland annat vinterjacka till mig. Har frusit i en tunnis från american apparel i ett antal månader nu. Hittade iallafall en snyggiz från H&M. Köpte också en grå kofta, tights och ett svart linne. yeeey, shopparsuget börjar smyga sig tillbaka i mitt huvud.

Åkte hem och packade träningsgrejer till gymmet. Va nån vecka sen jag tränade och det kändes. Men skönt ändå. Att va igång igen :) Lördagskvällen skulle kunnat spenderats hemma  hos Nora eller kanske med Mimmi hos någon av hennes klasskompisar. Men jag orkar inte. Lite skumt kanske, den kvällen i veckan som man verkligen får och ska göra någonting jättekul väljer jag att bara sitta hemma med familjen :) 
Kom precis å tänka på en sak. Att det var väldigt skönt i New York. Hoppas vi flyttar dit när jag slutat skolan :) 




puz/B  

chai chai utan partaj

godkväll bloggen :) '

Dagen har varit trevlig. Ganska kort dag i skolan, med basket på gympan som faktiskt va riktigt skoj hehe :)
På eftermiddagen träffade jag Emma och vi sällskapade till byn. Åkte till Konsum. Upplevde lite flashbacks typ. Från tiden då jag också var en bofast byare. Iallafall, kom hem till Emma och Josefine, där vi började göra middag. Mimmi joina också efter en stund och det va super att träffas igen, lööv alltså. Vi åt och pratade och kollade Idol.

Sen kom sista femmanmedlemmen Agnes. Det va bäst att va allihopa igen. Vi tog en tur till Statoil och sedan åkte vi bara hem och drack hemmagjorda chai-te-grejjer. Så gott :)

Nu ska mitt helylleinlägg avslutas. För ja, jag är inte ute och partajjar trots att det är fredagkväll, trots att jag är 16 och att jaag faktiskt gillar röööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööj. Men ikväll blev lugn och det är skönt :) Imorgon finns lite planer för dag och kväll får se vad som händer och vilket som bara blir planer.

Beeee happyy /peace!

imorgon är det helg & idag har jag pluggat politik

Coldplay må vara ett av världens bästa band.
& Fix you må vara en av deras bästa låtar. takecare/B



bananas

Hola bloggen!
Dagen började med att jag va så trött så jag vet inte vad. Vill va pigg och glad! baaajs.
Hade matte (bläääee) & spanskprov (uuusch)
Sen vare lång lunch som gällde och vi spenderade mesta tiden ute och satt & snackade. Gillar min klass mycket. På samhällskunskapen hade min trötthet blivit för mycket och jag kunde inte behärska mig gällande skrattet. Det bara bubbla upp och jag tyckte att allt var så jävla roligt. hihi :)

Efter skoldagen åkte jag hem, pratade med bästa Mimmi i telefonen. Hon har kommit hem från Egypten & tyvärr blivit sjuk, men hoppas som tusan att hon blir frisk till på fredag. För då ska vi ha femman kväll hemma hos enäggen. längtar!
Det va längesen vi sågs femman sist. Bara vi. Det blir najs.

Träffade Agnes en kortis på Tully's. Alltid lika skönt att prata med någon som känner en oavsett vad som hänt sista tiden.

yeeeypiie. Ha det bra världen & tack gode gud att Barack Obama är den nya presidenten i USA. Det & inget annat behövs just nu. Men han har ju en del att ta tag i. Ibland känns mitt liv lite meningslöst och snacka om att man inte gör särskilt mycket viktigt för världen i jämförelse. Nu ska han "bara" ta tag i bland annat den värsta finansiella krisen detta århundrade och lite olika krig och konflikter runtom i världen. Kan bara önska han all lycka eftersom besluten som fattas i USA påverkar i princip hela jordens befolkning.

Aja, serious shit detdär. Be happy & kolla på Grey's anatomy 21:00 på femman. /B

& ni

till er som gillar film

Se "Låt den rätte komma in" på bio. Nu. Såg den igårkväll och denna gång håller jag med kritikerna, den är väldigt bra. Jag som mediatönt störde mig lite på att de använde sig otroligt mycket av att skärpan, hit och dit. Suddigt där, skarpt där osv. Men handlingen och upplägget är jättebra. & skådisarna. herregud vilka talanger.


godkväll mina vänner

Hey!
Skolan har tyvärr, tyvärr, tyvärr börjat igen.
Men som den duktiga människa jag är gick jag dit igår förhållandevis glad. På morgonen var svenska inställd och sedan behövde vi inte gå på spanskan så jag, Elin och Julia åkte hem till Elin. Det var mysigt :)
Vi pallrade oss tillbaka till skolan för en lektion i rörlig bild som var rolig. Hehe. Jag, Hanna och Henrik sprang runt och filmade och vi verkade vara några av dom få som gjorde lite crazy "intervjuer". Kul var det i alla fall. :)

Idag började dagen tidigt, gick upp halv sju & åkte iväg till skolan för en engelskalektion. Sedan var svenskan inställd idag igen & efter en lång lunch hade vi Datakunskap. Ge mig ett tråkigare ämne, snälla! Det finns inget värre tror jag.
Iförsig så sitter alla inne på facebook, men idag var jag så otroligt trött att inte ens det kändes skoj.
Vi fick iallafall sluta runt 2.

Tog tunnelbanan till gamla stan & fikade med Elin och Nora. Jag och Elin skulle plugga till provet i spanska som är imorgon och det gick faktiskt helt okej :) Efter lite rengöringsmedels-chai-latte och skratt begav vi oss hemåt.

Dagens baajsblä: Skolfotot kom idag. Jag vet att alla springer runt och säger att dom blev SÅ fula. Men ärligt talat. Ser jag ut sådär borde jag överväga självmord. Så hemskt var det. Usch. Vill inte ens tänka på det.

Dagens skojjeliskojskoj: Ugly Betty, Desperate Housewifes, låt mig drömmas bort i TV-världen laaalallalalalaalalalaaa.


& HALLÅ! gå in på bästavännen Agnes ,hon är nu back med en ny blogg. Lova mig att uppdatera lite oftare än nångång per månad!

taaakecaare/B

depp

skolan börjar imorgon och jag orkar inte

jahaja

Kvällen ska tillbringas hos någon av Noras kompisar med några från klassen :)
Skönt att komma ut lite efter sjukligheterna. Hoppas alla får en trevlig lördagskväll :)

/B

fika med Linn

japp. Nu vågar jag mig ut i världen igen. Ska träffa Linn som flyttat till internat far far away. Ska bli så skönt att träffas bara vi så man kan prata ordentligt om allt som händer :)



/B

RSS 2.0