SOMNAR 07 vaknar igen på natten

Feeezt hos juliiana igår, det va naajz. :)

Kanske ska man bara ta och flytta härifrån snart? Det vore för roligt alltså.. ojojojoj vad trött jag är. Offeeeeeroffeer, saaaaknaaaaaaar baby. puzzzheeeerrå!  

det bästa med att åka bort är att få komma hem igen

..filosofiskt uttryckt va?
Det stämmer typ i mitt fall. Fast det va superbra skidåkning i nooooorge så finns det  några nackdelar:

1. Luften är så ren så att jag började hosta lite smått. Lungorna fick lixom en chock av allt syre.

2. Folk i Norge pratar norska. Mer behöver inte sägas egentligen.. En kille i skiduthyrningen fick upprepa sin fråga till mig pinsamt många gånger, då jag envisades med att svara fel hela tiden. Ett litet missförstånd helt enkelt.

3. Det fanns ingen tillgång till internet (som sagt, norrmännen har ingen riktig koll på övriga världens tekniska utveckling).

4. Elzkling åkte bort idag, i två veckor. Eftersom jag tvunget skulle spendera en vecka far far away blir det tre veckor innan vi ses. Bra planering där, jättebra!


Ikväll har jag varit med Nora och nu ska jag se vänner, vääärldens bästa serie, laalalala. /B

eller inte

Idaaag har jag varit i skolan. Lämnat den oerhört uttjatade uppsatsen och gjort ett relativt enkelt spanskaprov. Sen träffade jag Aggny och Korriz, mina fina älsklingar. Trots att alla hittat så mycket nya blabla vänner så behöver jag fortfarande er (:
Efter det så kom pelle och vi har haft det trevligt :)

Heehe, ska upp 6 så borde sova, men vem orkar? Istället blir det nog lite fiiilmtaajm, yääh-


puss babes!
lär bli lite  halvtaskig uppdatering från Norge.. De lär ju ha upptäckt datorer där borta, men ändå. Ni vet. Norrmänn. Ah, allafall, puss och godnatt! :) /B

happy day

Uppsatsen är KLAR! Känner mig nästan religiös för att jag är så glad (kanske bara jag som tror att alla religiösa är lyckliga), men seriöst. Sååå jävla skönt. Kan nästan känna känslan när jag droppar den i lärarens fack imorgon, då ska jag hånle åt den fula bruna möbeln och bara känna triumf.

Kommer kanske se lite konstigt ut, men iallafall. Nu är det bara och ta en dusch och sedan börja med plugget inför spanskprovet imorgon. Godnatt på dom som går och lägger sig! :)

ps. Den blev 2 501 ord lång och ska vara 2 500. Typiskt mig och överdriva allting.. suck. ds.

tips till uppsatströtta

Om man lyssnar på den här samtidigt som man läser sin text så blir allt mycket roligare. För variation, ta varannan med
Alvin and the Chipmunks - lite mer spejsad version ;)


/B

villintevillintevillintevillinte

Jag vill inte gå till skolan idag.

Bara så ni vet.

"jag orkar bara inte bry mig"

HEJ!
Nu ska här klagas igen.
För på onsdag är det spanskprov + uppsatsinlämning. Den där uppsatsen börjar verkligen irritera mig. Eller nej, det har den gjort från början. Nu börjar den göra mig allvarligt sinnesjuk. Bli inte förvånad om jag precis som bruden från Konstfack snart sitter inne på St Göran sjukhus avdelning för mentalsjuka.

Nu tänker jag ta en paus från mitt äckliga plugg och se Patrik 1.5. Jag ska låtsas att jag är en glad, trevlig bög med supersnygg träningsoverall och bortse från att jag egentligen är en sur, grinig och jobbig tonårstönt.


Hoppas ni har det trevligare! (:


söndag

Sitter och pratar med Agnes i telefonen. Är äckligt trött på uppsatsen. & så är det skola imorgon, bläääääääääääää.

/B

eyes on fire

saknar dig!


sikta mot stjääärnorna!

Ikväll ska jag och Nora gå på bio. Hon blir min speciella dejt för dagen, då pojkvännen är sjuk. Vi ska se I taket lyser stjärnorna. Det känns som att jag är några år för gammal, men det ska nog funka ändå :)

Sen kommer Emma och sover över... vi ska fika klockan halv tolv ungefär. Mysigt! puss! /B

grattis på alla <3 dag!

Jag sitter och lyssnar på coldplay. Jag har 0% gifter i blodet och jag är inte med min kompisar. Deprimerande nog är mitt enda sällskap en uppsats i samhällskunskap. Bra början på alla hjärtans dag.. iförsig har jag faktiskt pojkvän detta år, men ändå. Det hände inget speciellt oturligt fredagen den trettonde, är nästan lite besviken.

puss världen!/B



back on track

hej världen!
Nu är jag hemma igen.
Flyttat hem hem hem. Suuuck. Hade börjat trivas riktigt bra med att klara mig själv, kommer dock inte sakna avsaknaden av diskmaskin i den andra lägenheten. Men ändå. Det fanns fler fördelar än nackdelar. *visdomsord*

Dagen har varit okej. Seg, som alltid. Började med svenska (jag och Nora försov oss), sedan multimedia (jag satt och spelade hamburger girl, varvat med dekorera din egen frukttårta, otroligt underhållande.) Har faktiskt lagt upp resultatet av tårtorna på bilddagboken. Efter det åkte vi hem till mig, av någon underlig anledning kom vi att vara frånvarande från skridskolektionen. Men seriöst! Skridskor! Jag och Nora! Fredagen den trettonde! Ingen bra kombination helt enkelt.

Träffade mamma :) Hon har ju varit borta i två veckor så det var trevligt. Skulle egentligen ätit och sovit hos parveln, men nu är han sjuk. Egentligen rätt bra, för nu har jag tid att plugga. Mina roliga vänner ska åka på lokalfest med 500 pers, men vad ska jag göra när det "äntligen är fredag"? Jo, ta tag i spanskan, matten, svenskan, engelskan saaaaaamt samhällskunskapsuppsaaatsen! wiiho. Freeedom!

Lika bra att börja på en gång. Efter lite grey's. trevlig helg! & skänk mig en tanke när ni festar gaaalet. /B

cooooldplaaaay

Sitter i köket med Nora och kollar lite klipp från Coldplays konsert i höstas. Längtar gaalet till 22 augusti.
Ikväll blir det disney med Nora, Elin, Julia, Elsa och Mathilde. naajz.

Coldplay - Fix you Stockholm 18/9 2008
Chris Martin behövs ju typ inte. ( :

och nu var helgen slut

Det är verkligen det mitt liv går ut på. Längta till helgen. Leva livet på helgen. Sörja att helgen är slut. Kul!

Den här helgen blev iallafall lyckad :)
Gårdagen var perfekt planerad. Det började med middag med Elin, Nora och Julia på en indisk restaurang. Vi firade Elin och Nora som nu är 17 år båda två, naajz. Efter det åkte jag och Elin på förfest hos Hanna innan vi åkte vidare till Davids 18års partajj. Det va riktigt kul faktiskt :)

Som alltid efter helgen mår jag just nu smått illa och sitter och snaskar på en isbit.. yäh. The break-up rullar på TVn och spanksböckerna ligger och hånar mig här bredvid. Men snart ska jag ta tag i det också.. Är inte särskilt taggad på preteritum provet imorgon tyvärr.

(Angående förra inlägget så råkade jag publicera det nyss.. några dagar för sent. Men är inte särskilt teknisk av mig, hääh)

Haaaaaaaaaa en treeeeeeeeeevliiiiig kväääääällll/B

heeelg

Fredag.
Lycka azzå.

Sitter med Nora och lyssnar lite på gåsen, nice. Ikväll blir det. Kul, förhoppningsvis.
Äääh. Imorgon är det iallafall 18 årsfest. Måste bara säga att det är just en 18 årsfest. Låter ju sååå himlaaa cooolt! heh. eller.

Kul iallafall och vara lite med Eeeloona ( :
Stackars oss att vi har plugg bara.. och att vi aldrig tar tag i det. Iaf inte jag och Nora. Men. På söndag ska det pluggas. & fikas med Emilia.

Äeh. Va snurrigt onödigt jag skriver. Hejdå. Paaarta på ikväll efter den oerhört ansträngande skolveckan. puz. /B

sorry babes

Hej på dig du glömda internetdagbok.
Har bara inte riktigt hunnit blogga ... busy people, ni vet. Nej, knappast, men men nu ääär jag här igen (antar att elin jublar)

Så. Vad har hänt sen sist? Jag och Nora lever livet här i lägenheten..tittar film, dricker te och myyyzzer.
yääh.

Skolan är löjligt tråkig som vanligt. Plugget börjar hota mig och det känns inte roligt. Men så är det ju ibland. Helgen var iaf rolig. Eller rättare sagt. Fredagen var rolig. Lustig, närmare bestämt. Tyvärr blev inte lördagen lika skoj som jag hoppats på, men det va inte festmänniskorna, fina huset, alkoholintaget (för mig) eller brist på trevlig musik och utklädnadernas fel. Utan något annat. PALLA vissa grejjer ibland alltså. Nåja, min irritation har lagt sig och ska nu se framemot kommande helg.

Idag har jag varit med Elin och Nora, underbara människor! Trodde då inte att jag skulle träffa några som passar mig så stört bra i gymnasiet, men det är bara å va glad för att dom orkar med mig :)

Nu lyssnas det på hoffmaestro och jag och N sitter inne på varsin dator på facebook och glädjs åt att bara kunna göra precis vad vi vill. wiho. Ikväll blir det gladiator, vilket tveklöst är bland det mest upphetsande jag och Nora sett.

Borde plugga också. Men oooorka.
Aja. Nåväl. Skaa blogga snart igen. proooomiiize. puuuuzzhej! /B

RSS 2.0