vill tillbaaaaaaaka

Nu kommer ett snurrigt F A N att man va tvungen och åka hem från dendära festivaljävelgrejjen. Sitter och lyssnar på promoe och undrar varför jag är så ensam. Snart kommer iallafall Nora. Och lillebror är ju hemma. Men jag saknar 36 000 fulla ungdomar (; Har varit och träffat Agnes. Så värt för nu är det en månad tills vi ses igen.

Imorgon åker jag och Nora. BArrraa Såå NI Vet !!









Bilder snodda från korre ( :

Camp Jerry

Vet inte om jag är onykter, trött, seg, hungrig, törstig, bakis eller sjuk. Är bara allmänt ordentligt förvirrad. Kom hem för en stund sen och har duschat och ätit macka (senaste "måltiden" var risifrutti igårmorse, oerhört hälsosamt). Jag och mimmi gick sönder av trötthet när vi klev av tåget och nu ska jag äntligen, äntligen gå och lägga mig. Men först borsta tänderna med rinnande vatten ur en kran. Himmeeeelrikeeet.


Juste! Det här har varit en av de roligaste veckorna nånsin. Håkan Hellström var bästa konserten inatt. Har träffat massa nya trevliga människor och har varit på det bästa campet (: Är alltså sliten som tusan, men jävligt glad (;

PEACE & LOVE 2009

Taggad? JaAaAAA!
För imorgon åker vi ( : Efter några sköna dagar på landet med Mimmi och familj och lillebrorsvänner så trilla jag och Mimmi hem imorse. Träffade Nora, Julia och Elin för en peppfika. Och imorgon klockan förjävligt tidigt går tåget till festivalen.

Jag älskar festivaler.

Vi hörs efter 6 dygn av allt möjligt trevligt. /B




090616

Release.
Fortfarande sjuk.


Taaaaaggaaa!

090615

Blev ju lite sjuk igår och det är väldigt irriterande. Idag kom iallafall emma förbi med en påse med saker som skulle få mig frisk (naturgodis, passionsfrukter, melon och choklad), hon är lixom den omtänksammaste personen jag känner ibland. Min fina älskling (;

Om exakt en vecka har jag och mimmi sedan många timmar klivit av tåget och står nånstans på festivalområdet och njuter av livet (;


Bilder från förra året, vi som var där:

     Emma                 Emilia   Josse         Agnes        Jag              Mimmi


090614

Regnet fortsätter att ösa ner över vår stad. Min hals gör ont, men en rolig sak var barnvaktandet igår (;
600 riksdaler för att glo på tv och äta popcorn. Ungen sov i 4 av 6 timmar.
Nu kom pappa precis in med en väska till festivalen! Ska göra som Mimmi och börja packa redan nu. Vi drar ju faktiskt till gotland några dagar innan också (;

Ska bara bli totalt frisk innan dess (:
Deeet äär sommaaaarr! (fick plötsligt lyckliga tankar)

090611

Idag fyller Julia 17 år! Här är en bild på oss sen i typ vintras/våras. Dagen har varit trevlig. Träffade Mimmi, Emma och Korre och satt på en brygga i Liljeholmen. Sen har jag städat, tvättat och handlat. Nu finns det helt plötsligt massor av tid (; Nu ska jag kolla film allafall :)


GRATTIS :)




peeeeace.

you and I must fight to survive

Sommarlov. Igår var vi då i hellasgården med torpare och det regnade och var kallt. Men kändes faktiskt lite bra och träffa några (ytterst få) människor som jag har lärt känna i torpet för nu är det många man inte lär se förrän 19 augusti. Så jävla skönt å va ledig. Fast jag har inte riktigt fattat det än. Vaknade till gråmulet väder idag med. Blä.

För att känna mig ännu mer ensam sitter jag just nu och chattar med Nora på msn. Av alla människor. Haha, nej den här sommaren ska bli varm och glad. Eeeh. /B


p.s Nu loggar Nora ut. Hon har tydligen ett liv. Hjälp.


skolavslutning

Hej deprimerande avslutning.

dåligt
- vädret, skolavslutning och regn och kyla går inte ihop för mig (fäller en tår)
- min klass jeez, va skulle jag göra utan elin, julia och nora?
- irriterat humör
- kvällens planer (vad hände med att vi plockar väldoftande syrener från en park och vallfärdar tillsammans till något mysigt ställe nånstans och firar att vi har sommaren framför oss?)

bra
- 10 veckors ledighet
- dikt i klassrummet, fnizz


090610

SKOLAVSLUTNING IDAG!

Eller.. Om några timmar iallafall. Kvällen började hos Nora med lite mysigt familjumgänge, fortsatte sedan hos Evelina med Agnes innan jag och aggot begav oss till skärmarbrink. Där firade vi enäggens skolavslutning (:



Det känns bra att jag kommer vara lite bakis och lite trött och lite sliten imorgon på min egen avslutning. Lika bra att avsluta ettan som den påbörjades. /B

ångest

Jag blir ett totalt freak av Harry Potter. Inatt läste jag ut femte boken och sedan när jag ska sova, upptäcker jag en spindel på golvet! Jag är extremt rädd för dessa varelser, speciellt såna som den här, den va ganska stor och hysteriskt snabb på sina smala ben..(ryser ofrivilligt vid minnet).
Klockan var väl runt 1 eller 2 när jag står i mitt rum, och stirrar oavbrutet på spindeln. Om man råkar släppa den med blicken kanske den hoppar upp och sätter sig i mitt hår eller nåt liknande (ryser igen).
Jag kände mig som en hjältemodig kvinnlig form av Harry Potter när jag lugnt och sansat (okej, lögn, snarare halvt gråtande och hysteriskt) ställde en sopkorg över spindeln. Då fick den luft och kunde leva, men jag slapp ha den utom kontroll.
Fast jag vågade ju inte sova i min säng bredvid spindeln (tänk om den på något mystiskt sätt skulle kunnat ta sig ut). Därför har jag sovit denna natt i en soffa. Observera att våra soffor är alldeles för korta för mina ben. Obekvämt. Lite sömn. Men när jag vaknade släppte pappa ut det lilla krypet och nu är alla nöjda igen.

Vilken uppsats. Är smått imponerad av mig själv. Nu blir det nog fika med Korre och gänget på Vurma. Eller bio. Biobiljett vs Te. Fika blir det! (;

&justja. Imorgon slutar vi skolan. Hihi (:

090607

Fredags: Var hemma hos Gustav med Femman, Teo och Martin. Vi drack vitt vin ur stora vinglas, kedjerökte, dansade som nykläckta fjortonåringar och pussades. Det var faktiskt en väldigt mysig kväll och vi var på bra humör när Martin körde ner oss till stationen.

Lördags: Vaknade upp i sällskap av Emma, Mimmi och Agnes. Vi drog oss åt olika håll under dagen. Rättelse: De tre drog iväg till sina olika saker, medan jag blev kvar hemma. Tog det bara lugnt under dagen och mötte sedan upp Nora för att åka till Julia. Där var det fixat, med jättegod middag och trevligt sällskap. Så småningom droppade det in lite folk och tillslut var vi nästan lika många som förra gången. Vi dansade med torpare och hade det allmänt bra. Jag och Nora begav oss hemåt relativt tidigt och imorse stod jag på jobbet klockan 12. Efter jobbet fikade jag med Nora och Julia. Det fanns en del att prata om sedan gårdagskvällen. Men det är ju så det blir ibland.

Imorgon tänkte jag faktiskt pallra mig iväg på alla lektioner. Det är ju sista "riktiga" dagen i ettan. Tisdag är ledig och onsdag är avslutning. Jag längtar till sommaren! /B

lev livet med Harry!


gånatt då

Kolla vad jag hittade när jag rensade lite igår, en kjol som jag sytt själv (känner mig oerhört stolt över denna bedrift, har dock aldrig använt den..)


090602

Åååååh! Såg precis trailern till New moon och jag är imprezzed. Robert Pattinson är fortfarande mina drömmars man och skådisen som spelar Jacob är s n y g g. Vill se den nu! Är precis som alla andra omåttligt avundsjuk på Kirsten Stewart.


RSS 2.0